Fantacine.com

Hvordan at slippe af komprimeret ørevoks Byg Up

Hvordan at slippe af komprimeret ørevoks Byg Up


Ørevoks produceres i øregangen som smøremiddel og funktioner for at holde bakterier og snavs i at vandre til trommehinden. I modsætning til populær tro, behøver ører ikke at blive renset, medmindre alt for meget voks er blevet skabt. Brug af vatpinde kan faktisk skubbe voks længere ind i øregangen, skaber en blokering. Symptomerne omfatter høretab, earaches, hoste, kløe, unormal støj i øret og en tilsluttet eller fuld følelse i øret. Langvarig eller permanent høretab kan opstå af forhindringen fjernes ikke.

Instruktioner

1 Indsæt et par dråber babyolie, øredråber eller hydrogenperoxid i hvert øre hver dag for at blødgøre voks. Stik ikke noget ind i øregangen i et forsøg på at fjerne voksen.

2 Tip hovedet til den ene side, trække din øreflip ud til at åbne øregangen og hæld en strøm af stuetemperatur vand ind i øret for at blødgøre voks. Gentag efter behov.

3 Læg dig ned med det berørte øre på et håndklæde til at fange enhver voks eller væske, der kommer.

4 Kontakt en læge, hvis du stadig oplever en blokering. Alvorligt påvirket ørevoks kan kræve en mere delikat procedure, som kun kan udføres af en læge.


        

Udgiv min kommentar