Fantacine.com

Vejledning til Hjemmelavet Neck Cooler Wraps

Vejledning til Hjemmelavet Neck Cooler Wraps


Neck kølere er lange, smalle wraps du placerer rundt om halsen. Den wrap hjælper med at holde din krop kølig under fysisk anstrengelse, havearbejde eller når som helst i de varme sommermåneder. Gør disse hals kølere er en hurtig og billig projekt. De gør nyttige gaver til venner og familie, der nyder at bruge tid udøver eller laver udendørs aktiviteter i varmt vejr. Disse enkle wraps hjælpe med at forhindre hedeslag eller varme slagtilfælde ved at køle ned din kropstemperatur.

Instruktioner

1 Skær materialet i en strimmel, der måler 44 inches med 3 1/2 inches.

2 Fold strimlen af stoffet, så de rigtige sider er sammen. Tråd nålen med den koordinerende tråd og lave en knude i enden.

3 Sy stoffet strimler, forlader den ene ende åben. Taper den anden ende, så det gør et punkt, når du tænder den inside out. Brug bittesmå sting fordi vanding krystaller er ret små.

4 Drej halsen køligere wrap vrangen ud. Brug nål og tråd til at skabe lommer i nakken køligere wrap. Sy en lodret linje ca. 14 inches op fra den tilspidsede ende.

5 Fyld målebægeret med om en 1/4 kop vand krystaller. Hold wrap op, så de glider ned til den linje, du har syet. Lommerne sikre, at når krystallerne svulme, de bliver i halsområdet at give køling relief.

6 Mål op 4 inches og oprette en anden lomme, dvs. i alt fire. Hæld en anden 1/4 kop vanding krystaller i hver lomme, før vi går videre til den næste.

7 Tuck de åbne ender i røret omkring 1/2 tommer og sy det sammen.

TIPS

  • Soak nakken køligere wrap i ca. 10 til 30 minutter i koldt eller isvand. Når lommerne begynder at bule, wrap er klar til brug. Den wrap holder dig kølig i timevis.
  • Du kan finde vand krystaller online eller på haven levering centre og discountbutikker. De er nyttige i at holde fugt i dine potteplanter.
  • Læg ikke mere end 1/4 kop vand krystaller i hver lomme. Bare 1/8 kop krystaller kvælder til ca. 1/3 kop.
  • Krystallerne er ugiftige, men de kan forårsage maveproblemer hvis et uheld indtages af kæledyr eller små børn.

        

Udgiv min kommentar