Fantacine.com

Hvordan man behandler Overfladiske Skader

Behandling overfladiske skader er en opgave, der er ganske vigtigt samtidig typisk temmelig let. Uden behandling kan endda overfladiske beskadigelser bliver potentielt farlig. Huden er det største organ i kroppen, der tjener som en beskyttende barriere mellem de interne arbejdsgange i kroppen og miljøet. Når denne barriere er brudt af overfladiske skader, og det efterlader åbne en mulighed for bakterier og andre potentielt skadelige mikroskopiske ting at komme ind på kropslige system. Infektion er en anden stor risiko for at forlade selv overfladiske sår ubehandlet.

Instruktioner

Sådan Treat Overfladiske Skader

1 Undersøg såret for at sikre, at det er i virkeligheden, overfladisk.

2 Saml hvad du har brug for at tage sig af skaden. For de fleste overfladiske skader, de leverancer, du bliver nødt til at passe såret er ganske enkel. De fleste mennesker allerede har dem rundt i huset. Mange mennesker holder disse grundlæggende elementer i deres biler og på arbejdet, bare i tilfælde af ulykker. Du skal have klar og ved hånden rent vand, mild sæbe, det antiseptisk eget valg, og for visse typer superfical skader, bandager.

3 Vask det berørte område under rindende vand med mild sæbe. Barske sæber kan yderligere irritere overfladiske skader, så hvis det er den eneste mulighed, almindeligt vand er det bedste valg. Hvis rindende vand ikke er tilgængelig, så hælde rent vand over såret vil arbejde.

4. Anvend anitseptic. Hydrogenperoxid er et godt valg, men der er en række lige så gode valg. Den gamle skole klassiker - sprit - bestemt ikke brod, men det sikker gør gøre det trick. Der er også produkter specielt til rengøring af sår, der forårsager meget lidt ubehag. Disse er gode at bruge, når behandling af overfladiske skader på børn.

5 Udfyld mest overfladiske sår afdækket og udsat for luft. Men hvis du går ud, når der ikke er en førstehjælpskasse, kan det være bedre at dække skaden med en let gazebind, der giver mulighed for luftgennemstrømning. Dækker superfical skader er en god idé, hvis gå et sted, hvor der er en masse af bakterier og bakterier, som når du besøger en person på hospitalet.

6 Se såret, da det heler, holde et skarpt øje med tegn på infektion eller noget usædvanligt. Infektion kan gøre selv overfladiske skader en langt mere alvorlig sag. Hvis en infektion udvikler sig, og ikke reagerer på behandling i hjemmet, så kan det være nødvendigt at konsultere en professionel læge. Symptomer på infektion omfatter rødmen på skadestedet, ømhed og hævelse, samt udvikling af pus, en boblende grå, gullig eller lys grøn stof, der er lidt tyk og har en ubehagelig lugt. Alvorlige infektioner kan resultere i blodforgiftning, en alvorlig tilstand. Dette kan genkendes af en rød linje bevæger sig væk fra skaden. skal søges Professionel pleje i dette tilfælde.


        

Udgiv min kommentar