Fantacine.com

Hvad kan øge din fertilitet efter at have stoppet p-piller?

Hvad kan øge din fertilitet efter at have stoppet p-piller?


Beslutter at komme ud af p-piller er et stort skridt. Pludselig du arbejder hen imod netop det du havde været at undgå i år. Så forestille skuffelse for tusindvis af kvinder, når de ikke får gravid med det samme. Hvordan kan du øge din fertilitet, så snart de piller har ramt skraldespanden?

Tid

Det er svært at høre, men det vigtigste måde at øge din fertilitet er at give det lidt tid. Hormonerne i p-piller vil forlade din krop inden for få dage, men nu er det op til din krop til at starte op igen sine naturlige processer. Det kan tage et par måneder, før du begynder at ægløsning igen. Hvis du har været på prævention i mange år kan det også tage Deres krop lidt tid, før det begynder at producere cervikal væske igen, som er nødvendig for at holde sperm mobil og levende.

Slap af

De første par måneder forsøger at blive gravide efter p-piller kan være skuffende. Lad ikke dig selv blive stresset. Spændte følelser vil sende det forkerte budskab til din krop. Det siger: "Nu er ikke et godt tidspunkt at få et barn, så lad os holde ud for en anden måned." Hvis du finder dig selv bekymre sig for meget, lære nogle afspændingsteknikker eller deltage i en lokal yoga klasse. Nogle byer har endda særlige frugtbarhed yoga.

Balance din kost

P-piller kan nedbryder kroppen af ​​visse vitaminer, såsom vitamin B2, vitamin B6, vitamin B12, folinsyre, vitamin C, magnesium og zink. Hvis du ikke er rask nok til en baby din krop vil ikke lade du har en.

Tag Vitamin B6 Daily

Vitamin B6 kan findes i kød, fuldkorn, grøntsager og nødder. Du kan også tage B6 som et vitamin supplement. Selv hvis du er rask nok til at få ægløsning, vil din krop stadig har problemer implantere en nyligt befrugtet æg, hvis du mangler B6.

Figur din fertilitet

Ved at observere specifikke tegn på frugtbarhed, såsom din daglige temperatur, cervikal væske mønster og livmoderhalsen position, kan du nemt bestemme, hvornår og hvis du har ægløsning. Dette er nyttigt, efter ophørende p-piller, når din cyklus tendens til at være mere uforudsigelig. Du kan bruge oplysningerne dit diagram giver dig til korrekt tid samleje eller beslutte, om det er tid til at se en læge.


        

Udgiv min kommentar