Fantacine.com

Udslæt forårsaget af betablokkere

En udslæt i mange tilfælde udvikler samtidig tage en betablokker, som anvendes til behandling af forhøjet blodtryk og andre forhold. Afhængigt af sværhedsgraden af ​​problemet, kan det være nødvendigt at anvende en topisk creme eller lægehjælp.

Hvad er betablokkere?

Betablokkere er lægemidler, der anvendes til behandling af hjertesygdomme, hypertension, glaukom, migræne og psykiatriske lidelser, såsom ydeevne angst. Nogle almindeligt anvendte betablokkere er nadolol, metoprolol og atenolol.

Formål

Beta-blokkere påvirker centralnervesystemet, styring mental årvågenhed, lungefunktion, puls og blodkar. Den vigtigste funktion er, at det sænker hjertefrekvensen til en normal hastighed og rytme.

Dosering

Doseringen er baseret på den tilstand, der behandles. For eksempel 10 til 40 mg for præstationsangst, 20 til 60 mg for lithium-induceret tremor, og 10 til 30 mg til behandling af akatisi.

Advarsel

Personer med blodtryk niveauer 90/60 mmHg og nedenfor, eller et hvilested hjerteslag på 55 per minut, bør ikke bruge betablokkere, fordi det nedsætter hjertefrekvensen. Beta-blokkere kan også forårsage hududslæt.

udslæt

En udslæt er sjældent dødelig, men medicin, der forårsager et udslæt bør ophøre. Personer, der er allergiske over for lægemidler, der indeholder sulfa bør afstå fra at bruge af disse lægemidler.

Behandlinger

Behandlingen omfatter ophørende brugen af ​​medicin og høring den ordinerende læge for en udskiftning. Et aktuelt kløe eller ikke-kløe creme kan anvendes til at fjerne eller lindre symptomerne på et udslæt.


        

Udgiv min kommentar