Fantacine.com

To-ugers kost planer for Fodboldspillere

To-ugers kost planer for Fodboldspillere


Fodbold - eller fodbold, som det hedder i USA - rangerer som en af ​​de mest fysisk krævende organiseret sport. Nogle skøn hævder, at en professionel fodboldspiller vil køre seks miles i 90 minutters spil, skriver Dr. Don Kirkendall af den amerikanske Soccer Federation sports medicin udvalg. Som en amatør spiller, er det usandsynligt, du vil køre så meget, men du ønsker at spise rigtigt, hvis du har planer om "at komme på banen."

Proteiner

Essential for enhver form for atletisk træning, proteiner regenerere muskler og væv. Du bliver ikke nødt til at forbruge så meget protein - findes i sådanne fødevarer som kylling, nødder og æg - for at se optimal effekt, dog. Expertfootball.com forklarer, at ikke mere end 10 procent af din kost bør bestå af protein.

Kulhydrater

Kulhydrater fungerer som nøglen til succes som fodboldspiller, der giver glykogen, en vital molekyle for peak fysiske præstationer. Komplekse kulhydrater såsom hvede brød, hvede pasta og hvede-baserede korn gør det mest effektive brændstof, mens ikke belaste din krop. Hvidt mel og stivelse-baserede kulhydrater leverer ekstra fedt og kalorier, at din krop ikke har brug for, især for en to-ugers diæt, hvor du forsøger at få resultater så hurtigt som muligt.

Fedtstoffer

Fedt bliver til energi, men ikke den type energi, som kroppen bruger under intens fysisk konkurrence. For at kroppen bliver til glycogen, som består af carbohydratmolekyler, forklarer Expertfootball.com. Under en to-ugers kost, holde sig væk fra alle, men væsentlige fedtstoffer med fokus på fødevarer med højt komplekse kulhydrater og kun små mængder af fedt.

Dyrke motion

En to-ugers kost kan sikkert få dig på din vej til at blive en fodboldspiller, men det vil ikke være nok. Hvis du ønsker at holde op på banen, er du nødt til motion, også. Ud over at øve dine drible og skyde færdigheder, besøge vægt værelse og få i nogle løb. Ifølge Soccer Training Info, kredsløb uddannelse - arbejde forskellige muskler på forskellige maskiner i træk - lader dig vinde styrke uden at blive for omfangsrigt, en perfekt kombination for en fodboldspiller.


        

Udgiv min kommentar