Fantacine.com

Sådan at blive gravid Straks

Hvis du forsøger at blive gravide eller få klar til at forsøge at blive gravide, er der et par ting, du kan gøre for at forbedre dine chancer for at blive gravid. Selvom det ikke sker straks for alle, efter et par skridt til at bestemme tidspunktet for optimal frugtbarhed i en kvinder vil forbedre chancerne for at blive gravid med det samme.

Instruktioner

Identificer en kvindes mest frugtbare tid

1 Brug en kalender til at forudsige ægløsning. Ægløsning er den tid hver måned en kvinde frigiver et æg. Frigivelsen af ​​et æg sker midtvejs gennem en kvindes cyklus, men ikke på den samme dag for hver kvinde eller på samme dag hver måned for en given kvinde. For de fleste kvinder ægløsning sker 14 dage før starten af ​​den næste menstruation.

2 Undersøg cervikal slim til ændringer. En kvindes krop giver signaler om, at det forbereder at frigive et æg. Cervikal slim ændringer under ægløsning. Ifølge BabyHopes.com, cervikal slim er klar, tynd og elastisk - ligner rå æggehvider - omkring tidspunktet for ægløsning. Du kan tjekke din cervikal slim på toiletpapir, når du tørre, indsætte din finger ind i skeden og indsamle nogle slim, eller indsætte din finger op til din livmoderhalsen til at indsamle slim direkte.

3 Tjek din cervikal position. Placeringen af ​​din livmoderhals ændringer i hele din menstruationscyklus. Ifølge WebWomb.com, livmoderhalsen er høj, blød og åben under ægløsning. Livmoderhalsen stiger op og kan være uden for rækkevidde for nogle kvinder under ægløsning. Det ændrer også fra at være hårdt, føle sig som spidsen af ​​din næse, til blød, føler sig mere som din underlæbe. For at tjekke din cervikal position, så sørg for din hånd er rene. Enten sidder på toilettet eller sætte det ene ben på toilettet eller badekar og indsætte en finger ind i skeden og føler for din livmoderhals. Ifølge WebWomb.com. livmoderhalsen "skal føles som en afrundet cylinder formet masse i din krop."

4 Hold styr på basal kropstemperatur, hvilket er en kvindes hviler temperatur. Det bør tages første ting om morgenen, før selv at komme ud af sengen, på samme tidspunkt hver dag efter mindst fem timers søvn, ifølge FertilityPlus.org. Efter ægløsning, vil din temperatur stiger omkring 0,4 grader F. Dette hjælper dig med at identificere, når ægløsningen har fundet sted. Dette er mest nyttigt, hvis du kan spore din basale kropstemperatur i et par måneder for at undersøge mønstre i din ægløsning dag, og dermed kan forudsige næste måneds ægløsning dag.

5 Tid sex til at korrespondere med ægløsning. Fordi et æg lever for blot 12 til 24 timer, ifølge AmericanPregnancy.com, sex skal times til at svare til ægløsning. Sperm kan leve inde i en kvinde for tre til fem dage, siger Dr. Roger W. Harms i sin artikel om MayoClinic.com. Timing sex med ægløsning hjælper dine chancer for at blive gravid med det samme.

Ifølge Mayo Clinic, har sex en gang om dagen eller en gang hver anden dag omkring tidspunktet for ægløsning. Venter to dage vil hjælpe sædcellerne genopbygge.

Sund Livsstil for Mand og kvinde

6 Eliminer tobak, alkohol og narkotika. Disse kan have negative effekter i fertiliteten hos kvinder og mænd, så ophørende brugen af ​​disse ting kan hjælpe dig med at blive gravid med det samme.

7 Cut stress. Reducere stress i dit liv, kan bidrage til at øge fertiliteten. I en undersøgelse af Alice Domar, Ph.D., kvinder, der fik stress-reducerende terapi til at beskæftige sig med infertilitet faktisk blev gravid på egen hånd på grund af deres lærte teknikker til at reducere stress.

8 Bevar sunde kostvaner og vægt. Spis frugt og grønt for at få masser af vitaminer og mineraler. Tag en multivitamin at sikre daglige indtag af nødvendige vitaminer og mineraler.


        

Udgiv min kommentar