Fantacine.com

Hvordan laver antiperspirant med vodka

Når det kommer til personlig hygiejne, er der nogle ting, som de fleste mennesker ikke vil gå uden. En meget vigtig toiletartikler i de fleste alle regimer er antiperspirant. Med en bred vifte af mærker, i næsten alt for mange dufte at tælle, er der utallige sorter af antiperspirant på markedet. Men mange af disse kommercielle, ikke-naturlige produkter indeholder stoffer, som kan skade huden på lang sigt. Du kan lave din egen naturlige antiperspirant fra vodka og et par andre ingredienser.

Instruktioner

1 Saml alle dine leverancer og materialer, før du begynder dit projekt, så du vil have dem ved hånden, når du begynder projektet.

2 Sæt majsstivelse og bagepulver i skålen. Rør dem for at sikre de er helt kombineres.

3 Placer bivoks i dobbelt kedel, og langsomt smelte det over meget svag varme. Når voksen er helt smeltet, fjerne kedlen potten fra brænderen. Rør soda blanding majsstivelse og bagning. Bland grundigt igen. Hvis blandingen køler og bliver for vanskeligt at arbejde med, blot placere dobbelt kedel tilbage på brænderen ved svag varme for at smelte blandingen igen og blødgøre det nok for nem håndtering.

4 Rør vodka, æteriske olier, flydende klorofyl og destilleret vand i blandingen, som det begynder køleprocessen. Arbejd hurtigt, så du kan hælde blandingen i forme, før det helt hærder.

5 Lad antiperspirant helt cool og hærde i formene. Fjern antiperspirant fra formene, når det er fuldt hærdet og opbevar det i en lufttæt beholder for at beskytte det mod udtørring. Hold det på et køligt sted for at forhindre det endelige produkt fra krympning.

6 Brug din antiperspirant dagligt eller efter behov. Det vil tjene dig godt som både en antiperspirant og deodorant.

TIPS

  • Du kan erstatte sandeltræ eller cedertræ æteriske olier med valg af dine egne til at skabe en duft alle dine egne.
  • Lav ekstra hjemmelavet antiperspirant til at give væk som gaver til venner og familie.
  • Vodka dræber bakterier, mens bagepulver gør din antiperspirant mere absorberende.

        

Udgiv min kommentar