Fantacine.com

Eddike behandling for toenail svamp

Toenail svamp kan være forårsaget af mange forskellige forhold, fra et smadret søm, der lader bakterier i negleroden til fodsvamp betingelser. Der er over-the-counter medicin samt recepter til behandling toenail svamp, men mange mennesker foretrækker hjem retsmidler såsom blegemiddel opsuger, citronsaft og lignende. En effektiv hjem afhjælpe for toenail svamp er fundet i normal husholdningseddike.

Hvorfor Eddike

Eddike er et naturligt produkt, der regulerer pH i området, samt give surheden at ødelægge bakterier og svampe under neglen. At være en væske, det kan få under toenail og nå områder, cremer ikke kan komme til. Eddike er også godt for hele foden, da den ikke irriterer huden. Det hjælper til at forhindre bakterier.

Behandling

Brug af eddike til behandling tå svamp kan gøres på flere forskellige måder. Den mest effektive måde at eksponere toenail svamp er at suge foden i eddike i cirka en time. Dette vil løse det oprindelige problem og begynder at hærde svampen. Også påføring eddike direkte til neglen seng med en vatpind vil også tillade det at trænge ind og begynde at fjerne svampen.

Gentagelse

Så længe svampen forbliver, bør eddike behandlingen gentages en eller to gange dagligt. anvende det også umiddelbart før iført sokker eller sko. Luftcirkulation er nyttige samt i fjernelsen af ​​toenail svamp. Jo længere toenail er lukket og ikke gennemblødt med eddike, jo mere svampen vil vokse, og behandlingen vil tage længere tid, så prøv ikke at glemme eller springe en dag. Sørg for at du udsætter svampen til eddike regelmæssigt.

Effektivitet

Som et hjem afhjælpe for toenail svamp, eddike er en af ​​de mest effektive. Det faktum, at svampen vokser på neglen seng og under et søm gør det vanskeligt at behandle og i sidste ende, kan det kræve en recept pille, der virker indefra. Hvis eddiken ikke gør en forskel i en uge, bør du besøge din læge.

Forskellige typer af Eddike

Lad ikke fancy navne forvirre dig. I en generel købmand, er der forskellige typer af eddike, såsom æble cider, hvid, destilleret og bejdsning. Disse er alle effektive og den vigtigste forskel er syreindhold i dem. Normal husstand hvid eddike er den, der er nævnt oftest i hjemmet afhjælpe bøger til behandling af neglesvamp.


        

Udgiv min kommentar