Fantacine.com

Sund morgenmad Planer

Ifølge USDA, spise en afbalanceret morgenmad er en af ​​de vigtigste skridt du kan tage for at blive og forblive sunde. Medicinske undersøgelser har vist, at især i børn og teenagere, kan dette måltid føre til lavere kropsmasse og fedt indtag og højere samlet indtag af næringsstoffer. Men at konstruere en sund morgenmad kræver lidt balancering,. Trække fødevarer fra flere grupper er vigtig for at skabe et måltid, der udfylder samt ernæringsmæssigt lyd.

Protein

Sund morgenmad planer bør altid omfatte en kilde til protein. Protein tager længere tid at fordøje end de fleste kulhydrater, hvilket betyder, at det holder dig i gang længere. Mennesker, der spiser en servering af en proteinrig mad med morgenmad er mindre tilbøjelige til snack før frokost.

Nogle traditionelle morgenmadsprodukter, der er solide kilder til protein omfatter æg, mælk, yoghurt, hytteost, hårde oste og flødeost. Jordnøddesmør er også en stor, påfyldning kilde til protein. Morgenmad kød kan levere protein, men pas: nogle traditionelle favoritter har for meget fedt og for mange kalorier til at være en virkelig sundt valg. De bedste typer af kød at spise på morgenmad er magert proteinkilder såsom skinke, canadisk bacon og kalkun bacon. Soja-baserede morgenmadsprodukter såsom soja pølse patties og bacon strimler er også store proteiner.

Kulhydrater og Fiber

Kulhydrater er en energikilde. På grund af dette, bør en sund morgenmad planen indeholde en servering af et kulhydrat-rige fødevarer. Men ikke alle kulhydrater er skabt lige. De bedste kilder til kulhydrater er dem, der er fyldt med fuldkorn og fibre, fordi de vil tage længere tid at fordøje og tilbyde mere næringsværdi end deres hvide-mel modstykker.

Havregryn eller andre typer af hele korn varmt og koldt korn er altid gode muligheder for at indarbejde kulhydrater og fiber i din morgenmad. Prøv at styre fri af sukkerholdige morgenmadsprodukter, fordi de ikke indeholder generelt mange næringsstoffer eller meget påfyldning fiber. Fuldkornsbrød, tortillas og bagels er også store kilder til komplekse kulhydrater.

Frugt og grønt

Frugt og grøntsager giver mange næringsstoffer og er en fantastisk måde at runde ud en morgenmad menuen.Der er mange måder at optage en servering af frugt eller grøntsager i Morgenmad retter.

Frugt kan indtages hele, tørrede eller saft. Konserverede frugter er også OK, så længe de er på dåse i vand eller naturlig frugtsaft, ikke sirup. Friske eller frosne frugter kan kombineres med yoghurt og saft til at gøre en vitamin-pakket smoothie.

Kast nogle grøntsager i en æg kapløbet eller en Morgenmad burrito at øge indholdet af skålen næringsstof. Udover ferske og frosne grøntsager, kan du også bruge vegetabilsk saucer såsom salsa og pizza sauce.

utraditionelle Foods

Det er nemt at kombinere traditionel Morgenmad fødevarer for at skabe et afbalanceret måltid. For eksempel kan en Morgenmad burrito lavet med et æg, grøntsager og en hel hvede tortilla eller en skål af korn med mælk og en banan er begge forholdsvis almindelige valg. Men mange mennesker springe morgenmaden helt, fordi de ikke nyde de traditionelle tilbud. Så længe du foretager en afbalanceret måltid, kan du spise hvad du ønsker til morgenmad.

Prøv at lave en sandwich på hele hvede brød eller indpakket i en hel hvede tortilla. Put en servering af magert deli kød såsom kalkun, en skive ost og nogle grøntsager på det, og du har en afbalanceret morgenmad. Har nogle ost og hele korn kiks med et stykke frugt. En simpel jordnøddesmør og banan sandwich indeholder også alle de komponenter, en sund morgenmad ville kræve.


        

Udgiv min kommentar