Fantacine.com

Hvad sker der, når Eye Fokuserer på en i nærheden af ​​Object?

Hvad sker der, når Eye Fokuserer på en i nærheden af ​​Object?


Det menneskelige øje er et komplekst organ, der indeholder mange celler, ledbånd og andre strukturer, der fungerer sammen for at fokusere på et objekt, når lyset kommer ind i øjet. Når lyset gør ind i øjet, forskellige ting til at ske. For eksempel slap nogle muskler, mens de udfører en opgave, mens ledbånd er trukket stramt.

Definition

Når et øje fokuserer på et objekt, kaldes det indkvartering. Ifølge Tænk Quest, er overnatning defineret som at ændre "brændvidde af linsen ved at ændre krumning af øjet linse." Overnatning giver billeder i forskellige afstande til at være fokuseret på nethinden.

Fokusering nærheden

Når øjet fokuserer på en genstand tæt, skal øjet rumme at kunne se objektet tydeligt. Ciliærmusklen kontrakter, der frigiver spændinger på ledbånd, der suspenderer øjet. Som et resultat, bliver mere buet både linsen flader og øjet fokuserer således på den nærliggende objekt.

Hvad der sker

Der er flere ting, der sker, når øjet fokuserer på et lokalt objekt, herunder ciliærmusklen kontraherende og lempelse af den opsættende ligament. Derudover den krystallinske linse bliver tykkere, brændvidden forkorter og lysstråler konvergere tidligere dermed skabe billedet på nethinden. Ifølge fysiksalen, "reduktionen i brændvidde vil forårsage mere brydning af lys og tjener til at bringe billedet tilbage tættere til hornhinden / linsesystem og på den retinale overflade."

Mere Indsats

Ifølge Dr. Ted Montgomery, jo tættere en genstand er at øjnene, "jo mere indsats de ciliære muskler skal udøve for øjnene at fokusere klart på dette objekt." På grund af dette, er mere pres placeret på intraokulære muskler, som ret ofte producerer hovedpine. For at undgå belastning af øjne og endda hovedpine, bør man sidde ret op og ned, når du skriver, holde læsning materiale væk fra øjnene, når du læser og holde en arms afstand, når man sidder ved en computer.

Nearpoint Stress

Nearpoint stress defineres som stress på øjnene på grund af længere perioder med nær arbejde, herunder læsning, surfe på internettet og syning. Fordi øjnene arbejde så hårdt for at fokusere på den nærmeste arbejde, med den tid, du ser væk for at hvile dine øjne, længere objekter vises sløret og ville tage længere tid at komme i fokus. Symptomer på nearpoint stress omfatter træthed i øjnene, hovedpine, sløret syn og endda en ringe evne til at koncentrere sig om opgaver på tæt hold.


        

Udgiv min kommentar