Fantacine.com

The Best Low-Carb Induktion Måltider

The Best Low-Carb Induktion Måltider


Low-kulhydrat kost begrænser indtagelsen af ​​kulhydrater som en del af vægtkontrol eller vægttab programmer. Mad høj i kulhydrater, såsom brød, er erstattet med proteinrige fødevarer samt frugt og grøntsager. Low-carb diæter fremmer blodsukker og fordøjelsessystemet hormon regelmæssighed, som menes at kontrollere vægtøgning og endda fremme vægttab. Når begynder en low-carb diæt, ikke stoppe med at spise kulhydrater; dette kan medføre cravings og gøre slankekure vanskelig. Oplev sunde kulhydrater og lethed ind i din nye kost.

Suppe

Low-kulhydrat kylling og grøntsagssuppe er en nem begynder måltid til din kost. Det er velkendt og tager ikke lang tid at forberede. For at gøre denne suppe, bringe otte kopper vand i kog, mens du hugge tre gulerødder, fire selleri sticks, en pastinak, en porre og 1 kop grønne bønner. Knus en fed hvidløg. Skær 1 lb. af skind kyllingebryst i små tern. Tilsæt grøntsager, hvidløg og 4 til 5 tblsps. af hønsefond i det kogende vand og kog i fem minutter, derefter simre i 15 minutter. Tilsæt kylling efter 15 minutter og bringe suppen tilbage i kog i 2 minutter, så lad det simre i 20.

Salat

Salater er en fast bestanddel af den low-carb diæt. For at gøre en lækker spinat salat med pinjekerner og bacon, varme 1 spsk olivenolie, indtil varm på medium varme. Tilføj fire skiver bacon og kog indtil de begynder at krølle. Tilsæt 2 spsk. af pinjekerner og to fed hakket hvidløg og kog bacon er helt færdig. Sluk for ovnen og straks tilføje 1 pund skyllede spinat blade og andet spsk olivenolie. Sautér i 30 sekunder, eller indtil spinat opvarmes og lidt visne. Top med parmesanost, hvis du ønsker og server straks.

Quick Meal

En lav-carb måltid, der passer til en travl livsstil er en skål kaldes SMO, eller bøf, svampe og løg. Det er nemt og hurtigt at forberede og relativt billig. For at forberede dette måltid, varme én pakke af gryderet kød i en stor stegepande, indtil gyldent. Tilsæt en lille, hakket løg og en halv pakke af forud skårne træ øre svampe og kog løgene er gennemsigtige og kød er færdig. Tilføj krydderier efter eget valg, såsom hvidløg pulver.


        

Udgiv min kommentar