Fantacine.com

Om hyaluronsyre Supplements

Kosttilskud er blevet anvendt som en del af mange alternative planer for års behandling. Nogle gøre noget for at hjælpe den enkelte, mens andre faktisk anbefalet af nogle læger. Hyaluronsyre er et sådant supplement, men hvis du ikke lider af problemer i leddene og andre bindevæv, har du sikkert aldrig hørt om det.

Identifikation

Væsentlige, hyaluronsyre er et kosttilskud siges at reducere ophobning af væske og reducere inflammation i leddene og bindevæv i kroppen. Det menes også at fremme sund hud gennem hydrering. Typisk findes den i tabletform og taget i et 40 eller 50 milligram dosering to gange om dagen, men kan gives hypodermically til påvirke området. Tabletterne er ikke en receptpligtig medicin, så flasker af hyaluronsyre kan stort set findes overalt, der sælger vitaminer og kosttilskud, vil dette omfatte apoteker, store boksen butikker og supplere forhandlere som GNC og Vitamin World.

Betydning

På grund af de formodede fordele af hyaluronsyre, kan mennesker, der lider af gigt og slidgigt finde lindring af symptomer, som ofte ledsager deres tilstand, når de begynder at tage dette tillæg. Interessant er det også at finde nogle brug i skønhed industrien. Som nævnt før, er hyaluronsyre menes at fremme sund hud. Denne idé er nu oversat til et tillæg anvendes til at modvirke aldring. Selv om det kan være nogle fordele for din hud, er der ingen dokumenterede kliniske undersøgelser til at bakke påstandene om, at det rent faktisk virker som en "anti-aging" formel.

effekter

Afhængig af hvem du taler til, kan de fordele køre farveskala. Men den mest effektive anvendelse er virkelig på leddene. Folk har oplevet gode resultater fra hyaluronsyre, så meget mere som injektioner end som kosttilskud. Faktisk viste en undersøgelse, at 80 procent af de mennesker, der er behandlet med hyaluronsyre injektioner fundet betydelig lettelse i smerte forbundet med leddegigt og slidgigt.

Overvejelser

Der er ikke alvorlige bivirkninger af hyaluronsyre i oral eller subkutan formular. Selvom en forholdsvis lille mængde af disse mennesker, der tager hyaluronsyre mundtligt oplevet en udslæt eller hudirritation, har de fleste rapporterede ingen problemer. Af de mennesker, der bruger hyaluronsyre hypodermically, en forholdsvis lille procentdel oplevet en hudirritation på området injektion.

Advarsel

I øjeblikket er den eneste form for hyaluronsyre godkendt af Food and Drug Administration (FDA) som en alternativ behandling for leddegigt og slidgigt er subkutan. Tillægget er ikke gået gennem de relevante forsøg eller undersøgelser for at have en bestemmelse af FDA. Og da hyaluronsyre betragtes et kosttilskud, er det sandsynligvis aldrig vil.


        

Udgiv min kommentar