Fantacine.com

Information om pædiatrisk Tandlæger

Store dental vaner starter i en tidlig alder. En god pædiatrisk tandlæge kan være en stor hjælp i at sikre dit barn har en ordentlig dental modning, undervisning god rengøring vaner og lette de bekymringer et barn kan have om at gå til tandlægen. Med hulrum er en af ​​de fremmeste barndom problemer, er det vigtigt at have en pædiatrisk tandlæge, der forstår, hvad der gør børn ønsker at udvikle god tandhygiejne.

Valg af tandlæge

Mens du kan blive fristet til at tage dit barn til din personlige tandlæge, som også kan hævde at arbejde med børn, kan du ønsker at finde en, der har specialiseret sig i pædiatri. Ikke blot vil dit barn være mere komfortabel i den pædiatriske miljø, men en pædiatrisk tandlæge vil blive mere i tunet med mindre abnormiteter i udviklingen af ​​dit barns kæbe, tandfrembrud og tab.
Tal med din tandlæge for at se om de har nogen, de anbefaler. Spørg andre forældre om, hvem de anbefaler. Hvis du kender andre forældre med børn lidt ældre end din, vil du være i stand til at spørge forældrene samt børnene, hvad de synes om deres tandlæge. Hvis børnene nyder at gå, det er altid en stor tegn. Du kan også anmode om en liste over tandlæger udbydere fra din forsikring eller din børnelæge.
Når du har en liste, tager sig tid til at ringe til tandlægen og besøge hans kontor. Du ønsker en børnevenlig sted, der ikke har lyst til tandlægen kører et transportbånd scenario med børnene.

Hvornår begynder tandlægebesøg

Enhver tand kræver ordentlig rengøring pleje. For børn, der har neonatale tænder, kan du ønsker at tale med en pædiatrisk tandlæge om deres ophævelse. Mens de første to år af tandsundhed overvåges af din børnelæge og ikke kræver ofte officiel tandpleje, hvis caries udvikler du bliver nødt til at se en tandlæge snart. Hvis du ikke har været til en pædiatrisk tandlæge fra dit barns første fødselsdag, vil din børnelæge sandsynligvis anbefale du gør det.

Hvad kan man forvente

Hvis du har en yngre barn og går til tandlægen med dem, vil du ønsker at sikre, at tandlægen er komfortabel beskæftiger sig med temperament af et spædbarn eller lille barn. De bør være engagerende og en mester i distraktion. Samtidig bør de være en underviser, der viser barnet de maskiner og instrumenter. Disse første interaktioner vil hjælpe et barn til at omfavne et liv i sund tandpleje af frygt for det.
Som forælder, du ønsker den pædiatriske tandlæge til at vise dig de korrekte metoder til rengøring og børstning baby tænder. Viser dig, hvordan du arbejder med dit eget barn er lige så vigtig som at vise dit barn, hvad de skal gøre. Hvis der er behov, såsom tandpleje som fyld, du vil have en tandlæge til at være hurtig og effektiv, når det er muligt for komfort i dit barn.

Dental Milestones

En pædiatrisk tandlæge vil hjælpe dig vide, om dit barn er møde dental milepæle blot som en børnelæge gør. De fleste børn vil begynde begyndervanskeligheder i alderen seks måneder til to år. Din tandlæge vil bruge dental fugemasser og fluor behandlinger til at hjælpe med at styrke tænder og forebygge forfald. De fleste børn vil miste deres baby tænder efter alder af 6 og bør have alle deres voksne tænder efter alder 12. Din pædiatrisk tandlæge bør være i stand til at fortælle, hvis dit barn har brug tandregulering efter alder 7.

Dental Hygiejnekravene for Kids

Hygiejne starter med den første tandfrembrud, uanset dit barns alder. Tænder skal rengøres og børstes med varmt vand. Brug ikke fluortandpasta indtil mindst seks måneder eller som anvist af din pædiatrisk tandlæge. Tandtråd og mundskyl bør starte efter alder 6 som en del af god hygiejne vaner. Vær sikker på at børste dit barns tænder efter de har taget medicin for at hjælpe med at forhindre emalje svaghed fra syre i medicinen. Arbejd med din pædiatrisk tandlæge til at hjælpe med at etablere disse gode hygiejne vaner.


        

Udgiv min kommentar