Fantacine.com

Kost til mave fedt

Overdreven vægt, der er opnået i maven område kan være en kilde til ekstrem ubehag og forlegenhed. Det fedt, der ophobes omkring maven kan også være en årsag til bekymring for mere alvorlige sygdomme som hjerte-kar-sygdom. Ændringer i din kost og livsstil kan hjælpe med at tabe det fedt, der indsamler omkring din mave, som du alder.

Fedtstoffer

Betale mere opmærksom på fødevarer etiketter og de typer af fedt, du spiser, vil gå en lang vej mod at reducere maven fedt. Mættet fedt bør undgås og erstattes med flerumættede fedtstoffer. Ingrediens etiketter, der har hydrogenerede olier eller delvist hydrogenerede olier i listen er de typer af fødevarer, som bør erstattes med et sundere valg.

Nogle fedtstoffer er sunde og skal indgå i en sund kost. Omega 3 essentielle fedtsyrer er eksempler på gode fedtstoffer, der vil forbedre sundheden. Kog med olivenolie i stedet for majsolie til en simpel justering til din kost, der kan reducere mængden af ​​fedt omkring maven.

komplekse kulhydrater

Frugt og grøntsager er den ideelle kulhydrater til din sund kost. Forarbejdede fødevarer såsom hvidt brød og pasta er simple kulhydrater, der konverterer til sukker i kroppen hurtigt. Hold mad valg så tæt på deres naturlige tilstand som muligt. Friske frugter og grøntsager indeholder vitaminer og mineraler, forarbejdede fødevarer ikke har.

Slik fremstillet med hvidt sukker bør undgås så godt. Sukker giver ingen næringsværdi, øger kalorieindtag, og hæver blodsukkerniveauet.

Kalorier

Reducer mængden af ​​kalorier, du indtager på en dag for at tabe sig. Der er ingen diæt, der specifikt vil målrette fedt omkring maven, men et lavt kalorieindhold sund kost i sidste ende vil føre til en reduktion i livvidde.

Calorie optælling hjælper dig også til at være bevidst om de fødevarer, du spiser. At tabe sig med reduktion kalorieindhold, bestemme mængden af ​​kalorier, din krop kræver at forblive på din nuværende vægt og reducere den med omkring fem hundrede kalorier. Drukket fem hundrede kalorier mindre om dagen i syv dage vil resultere i en tredive fem hundrede kaloriereduktion, der er nødvendigt for at miste et pund. Øvelse vil øge mængden af ​​forbrændte kalorier i en uge så godt. En til to pounds per uge er en sikker og sund mængde af vægt til at tabe.
Med korrekt madplaner og opmærksomhed på de fødevarer, du spiser, vil maven fedt forsvinde på ingen tid.


        

Udgiv min kommentar