Fantacine.com

Sådan holder Lumineers White

Sådan holder Lumineers White


Misfarvede tænder og tænder, der er ujævn eller tilhugget, kan påvirke dit selvværd og selvtillid. For at rette dit smil, kan Lumineers være svaret. De tynde, høj kvalitet porcelæn skaller dække dine mangelfulde tænder og give dig et strålende smil. I modsætning til traditionelle porcelæn finér, få Lumineers kræver ingen boring eller skud; proceduren er smertefri. Imidlertid er nogle forme og Prepping af tænderne kræves. Fordi Lumineers kan være dyrt, øve ordentlig pleje for at holde dem til at kigge hvid.

Instruktioner

1 Floss dine tænder dagligt og børste dem mindst to gange om dagen. Forkæl dine Lumineers den måde, du ville behandle dig naturlige tænder. Brug en tandbørste med et hoved, der er 1 inch lang på det mest. Brug en fluortandpasta, der har det blå stempel fra American Dental Association. Børst dine tænder i to minutter hver gang du børster, for at holde dem rene og til at fjerne madrester og pletter.

2 Undgå mørke-farvede væsker, såsom kaffe, juice, te, vin og mørk sodavand, fordi disse kan plette dine Lumineers. Drik mørk-farvede væsker gennem et sugerør for at minimere kontakten med dine Lumineers.

3 Limit røgtobak, hvis du ryger, fordi nikotin i tobak kan plette dine Lumineers.


        

Udgiv min kommentar