Fantacine.com

Laserbehandling Opfølgning til karsprængninger

Laserbehandling kan være medvirkende til spider vene fjernelse. Denne ikke-invasiv metode fjerner blidt vener uden nogen dårlige bivirkninger. Imidlertid kan opfølgende behandling være lige så vigtig som selve behandlingen.

Egenskaber

Den største fordel til laserterapi er, at det hele sker direkte på overfladen af ​​huden. Ingen nåle, anæstesi eller invasive procedurer er involveret. En håndholdt enhed udsender bølgelængder af lys over det berørte hud, forårsager karsprængninger at skrumpe og forsvinde.

Efterbehandling

Der er en mulighed for, at karsprængninger vises mørkere og mere indlysende end før laserbehandling, men de vil forsvinde. Du kan opleve lidt ubehag, men der bør være lidt smerte. Dette kan ofte behandles med en over-the-counter smertestillende såsom aspirin eller ibuprofen.

Undgå solen

Områder af huden, der er blevet behandlet med en laser er følsomme over for UV-stråler. Eksponering for solen kan resultere i permanent misfarvning af de ramte områder. Hvis du ikke kan undgå solen, bruge solcreme så meget som nødvendigt. Det vil minimere risikoen for efterbehandling hudskader.

aktuelle salver

Nogle gange kan laser behandlinger forårsage nogen blæredannelse af huden, især i personer med lys hud. Må ikke bære makeup, før denne hud er helet som makeup kan agitere de behandlede områder. Brug et anti-bakteriel aktuelt salve, hvis huden er brudt for at forebygge infektion.

Advarsel

Huden kan være kløende efter laser behandling, men det er vigtigt at holde dine hænder væk fra din hud. Skrabe rundt den behandlede hud kan resultere i en infektion og kan forsinke helingsprocessen.


        

Udgiv min kommentar