Fantacine.com

Sådan Stop din hud mod Peeling Efter en Solskoldning

Sådan Stop din hud mod Peeling Efter en Solskoldning


Næsten alle ved, hvad en solskoldning føles. Nogle solforbrændinger er mere alvorlige, at andre, men de fleste ikke kræver en læges opmærksomhed. Men de har brug for opmærksomhed, hvis de er at hele ordentligt. Healing begynder med kroppen genererer nye hud til at erstatte brændt hud, og denne proces normalt indebærer peeling væk af brændt hud. Det er næsten umuligt helt at stoppe brændt hud fra afskalning, fordi det er en del af helingsprocessen, men der er måder at minimere det. At vide hvad man skal gøre, kan reducere afskalning.

Instruktioner

1 Tag anti-inflammatoriske lægemidler, såsom ibuprofen eller acetylsalicylsyre, som angår, indtil rødme og ømhed fald. Dette vil holde dig fra at skrabe din hud, som vil få det til at skrælle.

2 Brug fugtgivende lotion ofte, fordi de vil holde huden mod udtørring og være tilbøjelige til afskalning. Kig efter lotion med aloe vera, da aloe har helbredende egenskaber, og kan hjælpe med at lette ubehag af solskoldning. Aloe vera gel er en god mulighed, da dens olier bidrage til at fremme heling og kan reducere afskalning.

3 Soak i et bagepulver eller eddike bad. Eddike hjælper med at genoprette hudens pH balance, som er vigtigt for helingsprocessen. Bagepulver har også køling, udrensning virkninger på huden.

4 Tryk kolde pakninger til solbrændt hud. Brug et håndklæde fugtet med koldt vand og læg den på solskoldning. Cool brusere eller bade er en anden mulighed. Køligere temperaturer mindske smerter og reducere hævelse af huden, som minimerer risikoen for, skrælning.

5 Drik væsker til at holde din krop hydreret. Udsættelse for solen kan dehydrere dig og din hud. Drik masser af væske for at erstatte den fugt, du har mistet, mens at være ude i solen.

TIPS

  • Bær altid solbeskyttelse og solcremer når udenfor.
  • Giv ikke unge børn eller teenagere aspirin.
  • Kontakt din læge, hvis du føler dig svag eller svimmel, hvis du trækker vejret hurtigt, er ekstremt tørstig, klam eller kvalme.
  • Undgå lotion indeholder benzocain eller petroleum, fordi disse kan fælde varme inde i din hud, hvilket gør dig mere ubehageligt.
  • Undgå solen, indtil din hud er helet. Beskadiget hud er svagere og mere sårbare over for mere skade. Hvis du skal være udenfor, arbejde i skyggen og holde dækket.

        

Udgiv min kommentar