Fantacine.com

Hvordan at slippe af Laser ar

Hvordan at slippe af Laser ar


Mens lasere kan være en fantastisk måde at forbedre din hud - fra hårfjerning til at korrigere pigmentering at fjerne uønskede tatoveringer - de kan også efterlade ar, der kan være værre end det oprindelige problem. Laser ar fungerer ligesom alle andre ar og kan fjernes i mange af de samme måder at normale ar kan behandles. Succesraten af ​​enhver ar behandling, selvfølgelig, afhænger af sværhedsgraden af ​​arret, din generelle hudens tilstand og alder af arret.

Instruktioner

1 Lav en aftale med en hudlæge eller en autoriseret salon at have en laser behandling med en Q-switched laser. Vær sikker på at fortælle den praktiserende læge, som du forsøger at fjerne et ar efterladt af en laser behandling. Q-switched lasere er lavet til at fjerne tatoveringer og andre mørke mærker og er sikkert og generelt effektiv til behandling laser ar.

2 Få microdermabrasion på en lokal klinik eller spa. Microdermabrasion er en behandling, hvor din hud er bogstaveligt poleret væk af små krystaller. Når det øverste lag af huden er fjernet, klarere hud fra undersiden er i stand til at vise igennem, og din hud begynder at reparere sig selv ved at dyrke frisk, ny hud.

3 Spørg din hudlæge eller plastikkirurg at prøve en blanding af steroid injektioner og tryk terapi. Steroid injektioner ikke kun lindre smerte og kløe i forbindelse med mange typer af ardannelse, men de også forårsage arret at lysne og sprede. Pres terapi, som kan involvere op til seks måneder at bære et tryk bandage, årsager ar at flade. Bruges sammen, de er meget effektiv til behandling af de keloid ar der kan følge af laser procedurer.

4 Påfør silikone gel eller silikone ark til arret. Dette flader eventuelle hævede områder forårsaget af væksten af ​​kollagen, der danner arvæv. Det kan tage nogen tid, men disse geler har vist sig at reducere forekomsten af ​​ar.

5 Prøv en Z-Plasty hvis arret er i et område, der har naturlige linjer eller rynker. Under en Z-Plasty, skærer en kirurg en z-form til arret. Dette fritager de punkter af spænding på den omkringliggende hud og kan ændre udseendet af et ar, så det ser mere egnet til den del af kroppen, hvor det er placeret.


        

Udgiv min kommentar