Fantacine.com

Aromaterapi Theory

Aromaterapi teori er baseret på den forudsætning, at æteriske olier indeholder naturlige kemiske komponenter kan påvirke kroppen.

Kemiske komponenter

De vigtigste kemiske komponenter i æteriske olier er terpener (naturligt forekommende organiske forbindelser i planter) og andre molekyler baseret på terpener og phenylpropan derivater. Disse komponenter er ansvarlige for de forskellige virkninger af aromaterapi: afslapning, smertelindring eller som et anti-svampe middel.

Lugt

Når din krop processer lugte, signaler gå direkte til hjernens limbiske system. Aromaterapi virkninger på kroppen opstår, fordi det limbiske system er tilsluttet til områder af hjernen, der styrer blodtryk, puls, åndedræt, hukommelse, stressniveau og hormon balance.

topisk anvendelse

Når man anvender æteriske olier til huden, er de optages i lymfesystemet, hvilket får dem ind i blodbanen, hvor de kan påvirke kroppen.

Aktive Ingredienser

Kvaliteten af ​​en æterisk olie er baseret på dets indhold af aktive ingredienser (kemiske komponenter). I nogle dele af aromaterapi industri, forfalskning eller fortynding af æteriske olier er fælles, hvilket gør dem mindre effektive.

Overvejelser

Aromaterapi teori bliver raffineret som gennemføres mere forskning for at lære, hvordan æteriske olier virker.


        

Udgiv min kommentar