Fantacine.com

Hvad er en Sports brok?

Hvad er en Sports brok?


En sports brok, også kendt som atletisk pubalgia, er en tåre til de nedre skrå mavemuskler. Udtrykket sports brok er skyldes commonness af tilstanden hos sportsfolk.

Egenskaber

Sports brok symptomer omfatter smerter i løb, vride, dreje og dreje. Betingelsen kan også forårsage smerte med andre bevægelser, der lægger vægt midtersektionen og lysken, såsom sammenkrøben og sidder op.

Identifikation

Sports brok er vanskelige at diagnosticere og er ofte fejldiagnosticeret som lysken stammer. Medmindre straks diagnosticeret af en sports medicin ekspert, er de ofte kun anerkendes efter gentagne misdiagnoses og langvarig smerte. Der er ingen enkelt diagnostisk test for tilstanden.

Behandling

Den mest almindelige behandling for en sport brok er forlænget hvile og anti-inflammatorisk medicin. Icing det berørte område er også anbefales. Svære tilfælde af sports brok behandles med kirurgi.

Forebyggelse

Forebyggelse sports brok er vanskelig. Sammen med den standard strækning der alle atleter skal udføre før deltagelse eller langvarig motion, blødt væv "ruller" er en specifik forebyggende teknik.

Advarsel

Hvis du oplever sport brok symptomer, konsultere en læge straks for korrekt diagnose og behandling. Diagnosticeret eller forkert behandlet sports brok kan føre til yderligere skade.


        

Udgiv min kommentar