Fantacine.com

Hvordan man kan bære en ankel Aircast

En ankel Aircast er en bandage, der understøtter en forstuvning eller brud på anklen af ​​indpakning omkring det. En Aircast kan gøre anklen mere stabilt ved at have luftlommer, der giver en stødpude for skaden. Lad os se på, hvordan du kan anvende en ankel Aircast for din skade.

Instruktioner

Brug af en ankel Aircast

1 Gå til din læge og få en X-ray til at bestemme sværhedsgraden af din ankelskade. Hvis det er en forstuvning, vil din læge sandsynligvis anbefale, at du bære en ankel Aircast.

2 Har selv dimensioneret til en ankel Aircast eller se om du kan prøve nogle på på en medicinsk forsyning butik. Hvis Aircast er for et barn, er der også pædiatriske størrelser findes.

3 Sæt en sok, såsom en kraftig absorberende sok til at reducere sved på din fod.

4 Løft strop eller stigbøjlen af Aircast under svangen af foden. Stroppen på hælen har en afrundet kant og bør komfortabel beliggenhed på hælen. Placer stigbøjlen mellem bolden og hælen af ​​din mund.

5 Bring siderne af Aircast op på siden af hver ankel.

6 Sæt røret i ankel forstuvning kit og pumpe pæren at oppuste Aircast. De fleste Aircasts kommer med pre-oppustede celler og behøver ikke nogen yderligere inflation. Må ikke overinflate siderne af Aircast, da det kan påvirke niveauet for støtte og kompromis healing.

7 Fastgør Aircast, startende i bunden, og fastgør stropperne rundt om bøjlen. Hvis din læge ønsker du at have ekstra støtte, wrap bandage omkring den side af Aircast, så det giver støtte, men er ikke smertefuldt. Det er vigtigt at undgå indpakning bandagen for stram til at undgå hævelse.

8 Løsn dine snørebånd og indsætte din fod ind i skoen. Iført en sko kan tilbyde ekstra støtte. Klem siderne af anklen Aircast sammen, og justere stropper eller støtte efter behov, så det er behageligt for din ankel. Hvis du ikke er i stand til at bære vægten på din ankel, bør du undgå at sætte en sko på og bruge krykker for at støtte eller beskytte anklen fra tilføjede skade.

TIPS

  • Vask din ankel og fod for at undgå dårlig lugt i at udvikle og reducere sveden.
  • Sørg for at du køber den rigtige bandage, som de kommer i venstre- og højre-footed seler
  • Brug kun en Aircast under din læges tilsyn, efter at du har haft røntgen og en grundig undersøgelse.
  • Undgå at anvende anklen Aircast direkte til din hud, fordi det kan forårsage blærer på din hæl og ankel.

        

Udgiv min kommentar