Fantacine.com

Tænder Whitening Tips

Har du nogensinde bemærket, hvordan hvide børns tænder er? Alle starter med hvide tænder, men gennem arvelighed, rygning og de fødevarer, vi spiser, og ting, vi drikker vores tænder tider bliver plettet. Ingen ønsker gule eller misfarvede tænder, men nogle gange sker det. Det er, når vi begynder at længes efter hvidere tænder og leder efter måder at lysne vores smil.

Instruktioner

1 Lav en pasta med peroxid og bagepulver. Put denne pasta på din tandbørste og børste dine tænder.

2 Køb nogle kridtning strimler. Kridtning strimler er hurtig og enkel måde at få hvidere tænder. Du holder strimlerne på tænderne i et par minutter og derefter tage off. En masse mennesker gør dette på deres vej til arbejde eller skole.

3 Brug en whitening tandpasta. Børstning med en whitening tandpasta vil gradvist blege dine tænder. Dette er formentlig en af ​​de billigste måder at kridtning dine tænder.

4 Stop rygning. Cigaretrøg er en førende årsag til tænder misfarvning. Du har en bedre chance for kridtning dine tænder, hvis du stopper med at ryge.

5 Gå til en professionel. En tandlæge kan professionelt blege dine tænder under anvendelse af et blegemiddel og en særlig lys for at fremskynde processen. Denne metode normalt koster omkring $ 500 per session og kan blege dine tænder op til 15 nuancer.

TIPS

  • Børst dine tænder mindst to gange om dagen, hver dag. Flossing skal ske også, da det ikke er sundt for dine tænder til at have mad fast mellem dem. Ved hjælp af en peroxid og bagepulver pasta vil ikke kun blege dine tænder, men også arbejde på at slippe af med bakterier fra munden og tænder. Ved hjælp af denne pasta kan også hjælpe dit tandkød, hvis du har starten på nogle tandkødssygdomme. Kridtning strimler kan blege dine tænder et par nuancer og normalt koste mellem $ 15 og $ 40, afhængigt af hvilket mærke du bruger.
  • Nogle hvidtekalk produkter og procedurer gøre mere skade end de gør godt. Hvis dit tandkød eller tænder bliver usædvanligt følsomme eller endnu mere misfarvet end de var i starten, stoppe med at bruge produktet. Blegning dine tænder er ikke en fast procedure og touch-ups kan være nødvendigt for at holde din lyse smil. Folk, der drikker en stor mængde af te og cola, eller der ryger måske brug for flere touch-ups.

        

Udgiv min kommentar