Fantacine.com

Cider-Eddike Sundhedsmæssige fordele

Cider-Eddike Sundhedsmæssige fordele


Cider eddike sker via en proces med presning æbler at presse saften, tilføjer gær og derefter fermentering væsken. Hvad enten forarbejdet eller ufiltreret, at produktet resulterer en pale- til dyb-ravfarvet væske, der siges at besidde et utal af sundhedsmæssige fordele.

Gigt og Acne

Betragtes som en "husråd," cider eddike er blevet anvendt til behandling af lidelser som arthritis, gigt og andre sygdomme forbundet med ledsmerter. Taget med vand og honning, er tonic menes at mindske urinsyre-syre krystaller, som har dannet i leddene, der forårsager betændelse.

Cider eddike menes også at helbrede acne ved at genoprette pH-niveauet af huden. Blanding en spiseskefuld cider eddike til en kvart af stuetemperatur vand og sponging på de berørte områder er angiveligt at betydeligt klar hud i et par dage.

Effekt på Blood Sugar

Eddikesyre i cider eddike menes at forsinke fordøjelsen af ​​stivelse og derfor påvirke postmeal stigning i blodsukkeret. Forskerne er i øjeblikket undersøgelse af virkningerne af cider eddike på type 2-diabetes som et middel til at sænke blodsukker.

Selvfølgelig er den mest populære brug af cider eddike er for vægttab. Et par spiseskefulde cider eddike taget i et glas vand før måltider siges at være en naturlig appetitnedsættende. Det er også udråbt som et middel til at "brænde fedt" i et hurtigere tempo, end du normalt ville. Mens der ikke er nogen pålidelig forskning til enten bevise eller modbevise denne teori, at mange enkeltpersoner, der regelmæssigt bruger cider eddike som et middel kontrollere vægten rapport de føler sig mere tilfredse og spise mindre, når du tager eddike og vand tonic før måltider.

Balance mellem syre og base

En vigtig nøgle til sundhed, ifølge mange ernæringseksperter og naturlig sundhed praktiserende læger, er balancen mellem syre og base i kroppen. Cider eddike, som er basisk, bliver brugt af mange enkeltpersoner at genoprette syre / base balance i systemet. Visse fødevarer - især korn, kød og mejeriprodukter - producere syre. Når en person har tendens til at spise for meget af disse fødevarer, få kroppen til at blive alt for surt, idet en cider-eddike tonic dagligt kan genoprette kroppens sunde pH-niveau.

Selv Din kæledyr Benefit

De sundhedsmæssige fordele af æble-cider eddike er ikke begrænset til mennesker; sundheden for dine hunde, katte og endda heste kan forbedres ved at tilsætte eddike til kosten. Tilføj en lille mængde af eddike til vandet skålen til at forbedre din hunds fordøjelse.

Cider Eddike for Skinnende hår

Menneskehår og animalske frakker kan blive skinnende og sundt udseende når en cider-eddike opløsning anvendes som en skylning efter vask. Den eddike løsning strimler enhver sæbe-film rest fra håret, hvilket gør håret reflektere lys og synes skinnende. Det tager kun lidt eddike (ca. en kvart kop til en liter vand) for at gøre en effektiv skylning. Brug af denne sparsomme beløb vil også lindre dine bekymringer om enhver eddike lugt tilbage i dit hår eller din hunds pels.


        

Udgiv min kommentar