Fantacine.com

Spil til kredsløbssygdomme

Kredsløbet er den menneskelige krop, der transporterer blod gennem hele kroppen, pumpes fra hjertet, gennem kroppen, og tilbage gennem lungerne.

Kredsløbssygdomme kan være en af ​​de mere vanskelige Systems For, som eleven skal lære stien af ​​blodstrømmen gennem hjertet og omkring kroppen.

Der er en række spil, der kan hjælpe anatomi studerende lære den korrekte blodgennemstrømning, hvoraf nogle findes online, og andre, der kan oprettes i klasseværelset.

Learning kredsløbssygdomme

Kredsløbssygdomme kan opdeles i tre delsystemer: pulmonal kredsløbssygdomme, den koronar Cirkulation, og Systemisk kredsløbssygdomme.

Den pulmonale kredsløbssygdomme refererer til blodet, som falder fra kroppen deoxygeneres, går gennem hjertet og ind i lungerne, er reoxygenated, og derefter pumpes tilbage gennem hjertet i kroppen igen. I detaljer blodet går fra kroppen ind i højre atrium af hjertet, gennem trikuspidalklappen, ind i højre ventrikel. Derfra er blodet pumpes gennem halvmåneklappen (pulmonal) ventil i den pulmonale arterie og ind i lungerne. Når blodet pumpes ind i lungerne, er carbondioxid frigives og oxygen sættes tilbage i blodstrømmen og blodet tilbage til hjertet, og derefter tilbage til kroppen.

Den Coronary Cirkulation refererer til blod, som pumpes gennem kun hjertet. Kranspulsårerne kommer fra aorta og forsyne hjertet med iltet blod. Kranspulsårene tage deoxygenated blod fra hjertet til det højre atrium, hvor det tilsættes til den systemiske deoxygenated blod og pumpes ned i lungerne, der skal reoxygenized.

Den systemiske kredsløbssygdomme refererer til blodet, der kommer reoxygenated fra lungerne, går gennem hjertet og tilbage i kroppen. I detaljer blodet går fra lungerne via de pulmonale vener, ind i venstre atrium af hjertet, gennem mitral (bicuspid) ventil i den venstre ventrikel. Venstre hjertekammer pumper blodet ind i aorta, som fordeler reoxygenated blod til hovedfærdselsårerne i kroppen. Blodet cirkulerer derefter gennem arterier og kapillærer af kroppen, vender tilbage til venerne, når den er deoxygenized.

Spil til børn

For elementære-årige børn kan lære af hele kredsløbet være for avanceret. Derfor kan en bedre tilgang være at forklare den vigtigste funktion af hjerte og lunger i form af blodgennemstrømningen gennem kroppen. Snarere end at diskutere detaljerne i kredsløbssygdomme, kan det være bedre at forklare børnene, at blod fra kroppen går gennem hjertet til lungerne, og der blodet får ilt. Derefter blodet strømmer tilbage til hjertet, hvor det pumpes ud til resten af ​​kroppen igen.

Et godt spil for børn at hjælpe med at forstå dette ville omfatte tegning / farve en blodgennemstrømning diagram af hjertet ved hjælp af røde for at vise, hvor de iltet blod rejser, og blå for at vise, hvor de deoxygenated blod rejser. Brug linket nedenfor for Label Heart Anatomi for en printbar hjerte, der er godt for børn at mærke og farve.

Et andet spil til at lære kredsløbssystemet for børn er ved at køre en piberenser gennem en model hjerte på samme måde blodet strømmer gennem. Du får brug for forskellige længder af piberensere og flere plastic model hjerter, der har de nødvendige åbninger. Vis børnene, hvor blodet strømmer fra kroppen ind i hjertet, igennem til lungerne og tilbage. Få dem spore denne rute med piberensere.

Et tredje kredsløb spil for børn er at udskrive op navnene på de dele af kredsløbet på lamineret papir og sætte magneter på bagsiden. Ved hjælp af en magnetisk bord, har børnene sætte de laminerede navne dele af systemet op på tavlen i den rigtige rækkefølge. Dette vil hjælpe dem med at forstå blodgennemstrømningen gennem systemet i ord snarere end kun i en visuel forstand.

Spil til voksne

Voksne kan lære kredsløbssystemet på en mere avanceret måde end børn, da mere end sandsynligt, voksne vil lære detaljerne i kredsløbssygdomme, snarere end blot en grundlæggende overblik.

Et spil for voksne er et bud på det tredje spil er angivet til børn. Voksne kan liste, i ord, tager ruten blodet går fra legemet, gennem hjertet, i lungerne, og tilbage. For at gøre dette, enten et ord bank kan leveres, eller eleverne kan liste blodgennemstrømningen sti ved hukommelsen. Det kan være en fordel at starte med et ord bank, og derefter ikke tillade et ord bank senere i løbet, eller for mere avancerede studerende.

Voksne studerende kan også spille et spil i stil med "Around the World", hvor eleverne starter med parret op to studerende og den første til at sige det første skridt i blodgennemstrømningen proces vil få lov til at fortsætte til næste elev, så den første af disse to at sige det næste trin fortsætter videre og så videre.

En anden måde at lære kredsløbssystemet er at bruge linket "Label Heart Anatomi" i bunden og mærke de dele af hjertet, så spore blodstrømmen gennem hjertet. Sørg for at du forstår, hvilke dele af hjertet transporterer iltet luft og som transporterer deoxygenated luft. Forskellen mellem børnene ved hjælp af denne tegning og voksne bruger det, er, at børnene skal bruge det simpelthen for viser, hvilke dele af hjertet bærer iltet eller deoxygenated blod, hvor voksne skal mærke alle de detaljerede dele af hjertet.


        

Udgiv min kommentar