Fantacine.com

Børns Håndvask Tips

Mange almindelige sygdomme er let spredes ved person-til-person, kontakt med mennesker, der er smittet. En nem måde at hjælpe med at forhindre spredning af sygdomme og sygdomme, er at vaske dine hænder. Børn, især, bør mindes om at vaske deres hænder, fordi de nemt kan afhente bakterier i skolen eller daginstitutioner. De amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse siger, at vaske dine hænder er den mest effektive måde at hjælpe med at forhindre spredning af almindelige sygdomme som forkølelse og influenza.

Sæbe og vand

Børn skal lære at vaske hænder ved hjælp af varmt vand og sæbe. For at sikre hænderne grundigt rene og fri for bakterier, lærer børnene at først fugte deres hænder med varmt vand og derefter anvende sæbe ved at gnide hænderne sammen. Lær børnene at gnide sæbe på håndflader og ryggen af ​​deres hænder samt håndled, mellem fingrene og under neglene. Når sæben er blevet anvendt grundigt, sørge for alle sæben skylles fra hænderne før tørring. Den bedste måde at lære børn, hvordan man kan vaske deres hænder, er at gøre det med dem og vise et godt eksempel.

Frekvens og varighed

Mange mennesker vasker deres hænder mange gange i løbet af dagen, men de kan ikke bruge nok tid på at gøre det til at gøre det effektivt. Sæbevand hænder skal gnides sammen kraftigt i mindst 15 til 20 sekunder for at sikre bakterier bliver dræbt. Unge børn, især, kan ikke have en god håndtag på hvor længe 15 til 20 sekunder er. For at hjælpe, CDC anbefaler undervisning børn at 15 til 20 sekunder handler om svarende til, hvor lang tid det tager at underskrive "Happy Birthday til dig" to gange. Børn bør altid vaske hænder efter at gå på toilettet, før og efter at have spist, efter rører dyr, og efter blæser deres næser eller nysen eller hosten i deres hænder.

Hand Sanitizer

I nogle tilfælde kan en alkohol-baseret hånd sanitizer være et effektivt alternativ til hånd-vask, hvis vand og sæbe er ikke tilgængelige. CDC anbefaler at bruge produkter, der er mindst 60 procent alkohol. Hand sanitizers er sikre for ældre børn og teenagere, men fordi de alkohol er baseret de kan ikke være et godt valg for små børn, der stadig ofte sætter deres hænder i munden. For at bruge hånd sanitizer, gælder omkring en halv teskefuld af gelen til dine hænder og gnid hænderne sammen, som om du var lathering dem med sæbe. Fortsæt gnide hænderne, indtil de er tørre.


        

Udgiv min kommentar