Fantacine.com

Kalorielette fødevarer, der er Påfyldning

Kalorielette fødevarer, der er Påfyldning


Kalorielette fødevarer giver næring uden at tilføje en stor mængde kalorier. Dette giver dig mulighed for at føle sig fuldt ud uden at bekymre sig om at indtage for mange kalorier. Kalorielette fødevarer bør omfatte større dele af vand- og fiber-rige fødevarer med begrænset sukker, salt og fedt.

Grøntsager

Grøntsager er naturligvis lav i kalorier og give fiber. Et lavt kalorieindhold grøntsager med højt vandindhold er gulerødder, som har både vitamin A og vitamin C. Spis gulerødder rå eller tilføje dem til en have salat med isbjerget salat og tomater.

Bouillon-Based skaldyr

Supper har et højt vandindhold. Vælg vegetabilsk supper såsom minestrone. En kop minestrone har 112 kalorier og kan gøre en nærende mellemmåltid. Tilføj magert kød eller fjerkræ til suppen for ekstra smag.

bælgplanter

Spis bønner og ærter dagligt. Tørre bønner og ærter har høje mængder af fiber, herunder pinto bønner og lima bønner. Serveres en kop pinto bønner med fem ounce af magert, skind kalkunbryst til frokost eller middag.

Fuldkorn

Fuldkorn tilføje fiber til din kost. Til morgenmad, spise en skive ristet hel-hvede brød med en æggehvide og en skive kalkun. Eller spise en hel-hvede muffin med fedtfattig jordnøddesmør.

Mælk

Mælk har en høj mængde vand. Tilføj fedtfattig mælk i stedet for vand til en skål havregryn toppede med friske frugter, såsom kirsebær. Nyd fedtfattig mælk i en frugt-yoghurt smoothie, eller nyde en 6 ounce glas varm mælk til søvnløshed.

Frugt

Frugt indeholder naturligt sukker, og er høj i både vand og fiber. Vandmelon er en lav-densitet frugt; nyde det almindeligt, føje den til en frugtsalat eller oprette en smoothie med ekstra frugt såsom honningdug.


        

Udgiv min kommentar