Fantacine.com

Sådan Lose 20 Pounds et år

Sådan Lose 20 Pounds et år


Eksperter foreslår, at sundt vægttab er mellem 1/2 lb. og 1 £ om ugen, så det er rimeligt at forvente at tabe 20 lbs. over et år. Hvis du mister 1/2 lb. per uge, vil det tage dig 40 uger til at tabe vægt. Det giver dig op til 12 uger for at overvinde de udfordringer, Dieters uundgåeligt står over for, herunder ferier, plateauer og helligdage. Et pund er lig med 3500 kalorier, så at tabe et halvt pund om ugen, skal du oprette en kalorie underskud på kun 1400 kalorier om ugen, eller 200 kalorier om dagen. Shave 100 kalorier fra din kost samtidig brænde en ekstra 100 kalorier om dagen for at nå dit mål.

Instruktioner

Spis Healthfully

1 Brug mindre plader. Nedgradere fra en 9-tommers middag plade til en 6-inch plade. Dette kan mindske din portionsstørrelser med 30 procent, mindske antallet af kalorier du indtager.

2 Cover halvdelen af din tallerken med grøntsager. Grøntsager er næringsstof tæt og er lav i kalorier, så du kan spise en masse uden emballage på pounds. For eksempel 2 kopper spinat er omkring 15 kalorier. Grøntsager er høj i fiber, hvilket gør du føler dig fuld.

3 Drik vand. En 12 ounce dåse sodavand har lidt mere end 10 tsk. sukker. Selv hvis du vælger sundere saft, de naturlige sukkerstoffer har kalorier. Vand har nul kalorier og gør du føler dig fuld. Hvis du erstatter 12 oz. sodavand med vand, har du barberet 150 til 250 kalorier allerede.

4 Plan forude. Det er OK for dig at gå til happy hour med venner eller gå til en fest, men sørg for dit køleskab er fyldt med sunde snacks som du kan tage med dig på farten. At være forberedt vil holde dig fra at gøre dårlige beslutninger, fordi du er sulten. Under en 80 kalorie æble som en formiddag snack vil holde dig fra at være så sulten på kontoret pizza part, som du fat i en ekstra skive, så du sparer mindst 100 kalorier.

Forbrænde flere kalorier

5 Tag en klasse. Motion behøver ikke at være svedig løbebånd og ellipser. Prøv skating, boksning eller kampsport klasser såsom karate, jiu-jitsu eller capoeira. Prøv noget nyt mens du forbrænder kalorier. Antallet af kalorier du forbrænder i en øvelse klasse kan variere. For en nybegynder, vil de fleste klasser, du tager brænde en ekstra 100 kalorier. Hvis du er mere avanceret, kontakte din instruktør til at finde ændringer høj intensitet.

6 Brug en skridttæller. En skridttæller måler antallet af skridt du tager per dag. For at opnå optimal sundhed, bør en person tage 10.000 skridt om dagen. Iført skridttælleren holder dig opmærksom på, hvor mange skridt du tager. Du vil derefter blive opfordret til at tage trappen og parkere længere væk for at tage flere skridt. Walk en ekstra mil for at brænde en ekstra 100 kalorier. Afhængigt af længden af ​​din skridtlængde, en mile er en yderligere 1760 til 2640 trin. Hvis du er på et løbebånd, kan du også øge kalorieindhold brænde ved at øge hældning.

7 Styrke tog. Når du er i hvile, muskler forbrænder flere kalorier end fedt - den flere muskler du har, jo flere kalorier du forbrænder. Du behøver ikke at løfte vægte for at opbygge muskler; du kan bruge modstanden i din egen kropsvægt. Yoga og pilates bruger din kropsvægt til at hjælpe dig med at opbygge muskler. Hertil kommer, gymnastik såsom push-ups, squats, sidde-ups og lunges også hjælpe dig med at opbygge muskler ved hjælp af din egen kropsvægt. Kontakt en fitness træner på den bedste måde for dig at få muskler.


        

Udgiv min kommentar