Fantacine.com

Hvad betyder Low Protein Mean?

Lavt proteinindhold betyder en mindre-end-regelmæssig indtagelse af proteiner i kosten. Lav proteinindtag anbefales ikke, medmindre under visse medicinske tilstande, såsom nyre- eller leverproblemer. Den anbefalede daglige tilførsel af protein er 50 gram.

Betydningen af ​​Proteins

Proteiner er de vigtigste byggesten i kroppen. Meste af kroppen består af protein, og selv de tænder og knogler er næsten halvdelen protein.

Sammensætning af proteiner

Proteiner består af essentielle og ikke-essentielle aminosyrer. Kroppen har brug for at få essentielle aminosyrer fra måltider hver dag - ligesom vitaminer og essentielle fedtsyrer - at bevare et godt helbred. De ikke-essentielle aminosyrer kan enten komme fra de fødevarer eller syntetiseres af kroppen.

Funktionen af ​​proteiner

Aminosyrerne i proteiner sammensætte den nye celler, vedligeholde og reparere kroppen. Kroppen ville være i stand til at gøre millioner af nye røde blodlegemer uden proteiner. Proteiner er også den kritiske byggesten i tusindvis af andre hormoner, enzymer og kemikalier. Det er derfor afgørende for kroppen at få den anbefalede daglige tilførsel af protein.

Tilstande der kræver lav Protein Diet

Lavt protein kost er oftest anbefales til folk, der har problemer med nyrerne. Når høje niveauer af protein er konstant til stede i kosten, det forårsager en opbygning af urinstof i blodet. En lav protein diæt reducerer belastningen på nyrerne. Lavt protein diæter anvendes også til behandling af leversygdomme, nyresvigt og lidelser af den urinstofcyklus, aminosyrer og stofskifte.

Opnåelse Low Protein Diet

Den bedste måde at opnå lavt proteinindhold er at reducere den regelmæssige mængden af ​​protein i kosten, ved at forbruge mindre og gøre mindre portioner synes lige så tilfredsstillende.


        

Udgiv min kommentar