Fantacine.com

Bedste Probiotika for Candida Cure

Candida er en type af gær-lignende svamp, der vokser i tarmen, munden, hud og vagina. Når det begynder at formere det kan forårsage infektioner i slimhinderne. Candida overvækst har en række årsager, herunder antibiotika, svækket immunsystem, kræft, AIDS, alvorlige forbrændinger og dårlig kost. Oftest skyldes det en overvækst af gær flora i mavetarmkanalen og kan behandles ved anvendelse af probiotika.

Hvad er probiotika

Probiotika er kosttilskud, der indeholder levende bakterier i stand til at kolonisere fordøjelsessystemet og forhindre overvækst af patogene bakterier og svampe. Ud over at have en samlet afvejning effekt på sundheden hos værten og en styrkende virkning på immunsystemet, specifikke stammer af probiotika er til gavn for behandling af specifikke lidelser, såsom urinvejsinfektioner og candida.

Symptomer på Candida

Selvom Candida albicans forekommer naturligt i den menneskelige krop, når dens vækst får ud af hånden, kan det forårsage en bred vifte af sundhedsmæssige problemer, der ofte går udiagnosticeret. Den lange liste af symptomer indbefatter oppustethed, abdominal smerte, træthed, hovedpine, alkohol trang, angst, diarré, humørsvingninger, forstoppelse, manglende koncentrationsevne, hudirritation, muskelsvaghed, indigestions, ondt i halsen og ledsmerter.

Acidophilus Lactobacillus

Acidophilus er en af ​​de mest almindelige stammer af venlige probiotiske. Fordi det forhindrer overvækst af patogene bakterier og svampe, kan det hjælpe med at helbrede og forebygge candida. Dette forhindrer vaginal gær infektioner og gær infektioner i munden og halsen. Det hjælper også med opdelingen af ​​mad til fordøjelsen og kan forhindre smitsomme diarré. Endvidere er det reducerer risikoen for irritabel tarmsyndrom og kan forbedre lactose absorption.

Bifidobacterium

Bifidobakterier er blandt de venlige stammer af probiotika og kan inhibere væksten af ​​Candida. This typer probiotiske fremmer produktionen af ​​hydrogenperoxid, mælkesyre og eddikesyre, der alle øger surheden af ​​tarmkanalen, hvilket gør det til et uegnet miljø for vækst af Candida og skadelige bakterier. Det hjælper også til at reparere skader i foring af tarmkanalen og styrker immunforsvaret.

Hvordan at tage Probiotika

Det er bedst at tage probiotika på tom mave, mindst tredive minutter før din næste måltid. Sørg for, at supplementet du vælger indeholder levende bakterier og tjekke udløbsdatoen på etiketten. Hold supplement nedkølet således at det forbliver levedygtig. Probiotisk med en enterisk coating vil sikre, at den maksimale styrke overlever din mavesyre. Doseringen af ​​probiotika måles i antallet (i milliarder) af levende organisme, der indeholdes i én daglig dosis. Fem til ti milliarder per dag anbefales.


        

Udgiv min kommentar