Fantacine.com

Anvendelse af Prempro

Anvendelse af Prempro


Prempro letter ubehag, der er forbundet med begyndelsen af ​​overgangsalderen. Denne medicin består af medroxyprogesteron samt konjugerede østrogener. Nogle bivirkninger kan opleves, mens regelmæssigt med Prempro. Om der skal bruges Prempro at lette ubehag i overgangsalderen bør bestemmes af en læge på individuel basis.

Anvendelser

Prempro er en medicin, der er tilgængelig ved kun recept. Det er kun ordineres til kvinder, der stadig har en livmoder. Denne medicin bruges til behandling af visse symptomer forbundet med menopause. Disse symptomer omfatter, men er ikke begrænset til: kulderystelser, besvimelse, usædvanlig svedtendens, hedeture og vaginal tørhed, irritation eller brændende. Prempro hjælper med at forhindre eller reducere vaginal betændelse ved at holde området bliver for tør, kløende eller smertefulde. Det også bruges som del af en behandlingsplan for osteoporose, en tilstand forbundet med udtynding af knoglerne.

Egenskaber

De aktive ingredienser i Prempro er østrogener og medroxyprogesteron. Æggestokke producerer østrogener, som er kvindelige kønshormoner. På tidspunktet for puberteten, kvinder udvikler seksuelt gennem frigivelse af østrogen. Medroxyprogesterone er også en kvindelig hormon og er traditionelt kaldes "progesteron". Progesteron regulerer ægløsning og menstruation.

Bivirkninger

Bivirkninger forbundet med Prempro anvendelse, omfatter mavesmerter, oppustethed, øget hårvækst, brystspænding, appetit ændringer, nervøsitet, svimmelhed og udflåd. Brystsmerter, problemer med synet, pludselig svaghed, hævelse eller smerter i den nedre ben, migræne og gulsot er alle mere alvorlige bivirkninger forbundet med Prempro brug. Åndedrætsbesvær, hævelse af ansigt eller hals og nældefeber er alle tegn på en allergisk reaktion. En læge skal straks høres, hvis tegn på en allergisk reaktion er indtruffet.

Advarsler

Prempro bør ikke anvendes til at forebygge hjertesygdomme eller demens, fordi risikoen for at udvikle symptomer på hjertesygdom og demens kan stige. Denne medicin kan forårsage fosterskader, så det ikke bør bruges af gravide kvinder. Folk, der har en historie af slagtilfælde, hjerteanfald, unormal vaginal blødning, blodpropper eller leversygdom bør ikke bruge Prempro. Øget risiko for slagtilfælde, hjerteanfald og brystkræft har været forbundet med langvarig brug af denne medicin.

Dosering

bør kun tages Denne medicin som anbefalet af en læge. Prempro kan tages med eller uden mad. Imidlertid bør det tages hver dag på samme tid med et glas vand. Prempro tabletter indeholder 1,5 mg medroxyprogesteron og 0,3 mg konjugeret estrogen. En typisk doseringsplan indebærer at tage en tablet om dagen i fire uger.


        

Udgiv min kommentar