Fantacine.com

Risiko for Apple Cider Eddike Diet

Risiko for Apple Cider Eddike Diet


FAD kostvaner har været omkring for evigt. Der er så mange påstande om hurtige rettelser, "sundhed" tonika eller "naturlige" retsmidler, at det er svært for den person, der er alvorligt med vægttab at gå igennem dem og finde ud af, hvad der virker, hvad gør ikke - og hvad kunne faktisk være farlig. Ifølge den amerikanske Diætetiske Association, en af ​​de allerførste FAD kostvaner var eddike og vand kost, populariseret af Lord Byron i 1820. Apple Cider Eddike Diet følger de samme grundlæggende principper.

Hvad er Apple Cider Eddike?

Æble cider eddike er lavet ved at knuse æbler der saft. Sukker og gær tilsættes at gære det, og derefter tilsættes bakterier til dannelse af en eddikesyre.

metoden

Hovedbestanddelen af ​​Apple Cider Eddike Diet er, at du tager 1 til 3 teskefulde af æble cider eddike før hvert måltid. Der er æble cider eddike piller til rådighed for folk, der ikke kan tåle den sure karakter af faktiske eddike.

Du er også rådes til at overvåge dine portioner, holde styr på dine kalorier og motion regelmæssigt.

teorien

Apple cider eddike er blevet anbefalet som en sundheds tonic i århundreder, men der er ingen beviser til at bakke dette op. Dr. DC Jarvis, en Vermont land læge, skrev en bog i 1958, som hævdede, at tage æblecidereddike får kroppen til at forbrænde fedt i stedet for at lagre det. "Folk Medicine: En Vermont Doctor Guide til et godt helbred" opholdt sig på The New York Times bestsellerliste i mere end to år, der sælges over en million eksemplarer, og som fra 2002, stadig var på tryk.

I de senere år har sundhed-food kulturformidlende hævdet, at eddike indeholder en pektin, der binder med kolesterol og tillader den at blive skyllet fra kroppen.

Virkeligheden

Kemisk analyse af æble cider eddike viser, at det ikke har nogen mere eller mindre helbredende egenskaber end andre former for eddike. Det indeholder dog nogle C-vitamin, men ikke har nogen effekt på vægttab. Der er nogle tegn på, at æble cider eddike har en positiv effekt på blodsukkerniveauet og kolesterol, men fra 2009 ingen endelig undersøgelse er blevet offentliggjort.

Risici

Bortset fra det faktum, at der ikke er noget bevis for, at æble cider eddike vil hjælpe dig med at tabe, tager det i sin ufortyndet form, i lang tid, kan forårsage skade på spiserøret og maven.

Dr. DC Jarvis anbefales, at du fortynde det med vand og honning. Når det tages på denne måde, kan det ikke hjælpe dig med at tabe, men bør også udgøre nogen sundhedsrisiko.


        

Udgiv min kommentar