Fantacine.com

Hvad er en Homocystein Drawn til?

Hvad er en Homocystein Drawn til?


Homocystein er en aminosyre i blodet. Ifølge Health Library, kan opbygninger af forhøjet kolesterol, calcium, hvide blodlegemer og plaque bidrage til høje homocystein. Læger gøre testen af ​​flere grunde.

Hjertesygdomme og slagtilfælde

Life Extension Magazine rapporterer, at korrelationen af ​​hjertesygdomme og slagtilfælde med forhøjede homocystein har været etableret siden slutningen af ​​1990'erne. Den homocystein test hjælper læger med at finde folk der har brug forebyggende behandling for koronar sygdom.

Mangel vitamin

Når vitamin B12 er for lav, røde blodlegemer svinder ind, og kan ikke holde trit med kroppens ilt behov, siger Health Bibliotek. Samme kilde forklarer også, at folinsyre mangel fører til svaghed, besvimelse og bleghed. Høje homocystein forudsige dem begge.

homocystinuri

Lab Tests Online nævner en sjælden sygdom i nyfødte kaldet homocystinuri, der er præget af høje homocystein. Det vigtigste tegn på denne sygdom, der i sidste ende kommer op er mistrivsel.

Blodpropper

Kontrol for et højt homocystein-niveau kan advare læger, når folk har tendenser til blodpropper, især i de dybe vener i benene og i lungerne.

Alzheimers sygdom

Som en sygdom, der ofte identificeres ved plaque på hjernen, Alzheimers sygdom medfører homocystein niveau til at stige. Selvom Sundhed Bibliotek angiver, at der ikke er en endelig screeningstest for Alzheimers, vil en homocystein uafgjort kaste lys.


        

Udgiv min kommentar