Fantacine.com

Hvordan laver hjemmelavet Handicap Ramper til Homes

Hvordan laver hjemmelavet Handicap Ramper til Homes


Kørestolsramper er en værdifuld tilføjelse til et hus med et medlem, der bruger en kørestol. Der skal imidlertid en rampe, der skal bygges med brugeren i tankerne. Hvis der anvendes en manuel kørestol og en rampe er for stejl, kan det være meget vanskeligt at komme op ad rampen. Ramper kan designes til at falde ind i indretning af huset og yde den nødvendige hjælp.

Instruktioner

1 Undersøg, om en beton eller træ rampe bedst ville passe anvendelsen af hvor rampen vil blive placeret. Wooden ramper er ofte valgt til hjemmet applikationer, da de er lettere at landskabet omkring. Med henblik på disse instruktioner, vil et træ rampe være eksemplet.

2 Anskaf en byggetilladelse, og se kravene til at bygge en kørestol rampe i zoneinddeling, hvor rampen vil være.

3 Opmålingsfunktion den ønskede placering af rampen til både længde og bredde af rampen. Rampen platform skal være 36 inches lang til at give mulighed for let at manøvrere.

4 Design hældningen på rampen. Rampen hældning anbefales af ADA er 01:12. Så for hver 12 lineære inches af rampen, kan hældningen stige ikke mere end en tomme. En rampe-forhold på 1:12 er acceptabelt for motoriserede kørestole; imidlertid et forhold på 01:18 er lettere for individer i en manuel kørestol.

5 Brug en post hul digger, grave huller til de stillinger, der vil støtte rampen. Et indlæg skal placeres hver langs hver tre fødder af rampen. Placer stolperne i hullerne, og sæt dem med beton.

6 Brug et niveau og noget snor, sætte et plot linje for stigningen af rampen langs polerne. Strengen vil blive brugt som en vejledning samtidig bygge og placere rampen gulvet.

7 Indstil udvendige ramme rampen med 2x4 tømmer. Sørge for at følge vinklen indstilles af programguiden streng.

8 Cut 2-tommer med 4-tommer tømmer 36 inches lang, og læg den på tværs af åbne midt på rampen. Fastgør hver side med træskruer til de udvendige support træ rammer. Disse plader skal placeres hver to fødder.

9 Place ¾ tommer krydsfiner på toppen af rampen bæreramme, og sikker på stellet med træskruer. Sørg for, at krydsfiner er stangede nøje i sømmene for at undgå kamme i rampen.

10 Mål 36 inches fra rampen gulvet, og markere det på hver af de stillinger. Vedhæft en hånd jernbane langs rampen på 36 inches, hvor mærkerne er. Håndlister skal installeres på begge sider af rampen.

11 Seal alle træ, der anvendes i konstruktionen af rampen med en kvalitet træ dæk pletten og fugemasse til at forhindre skader fra vejret.


        

Udgiv min kommentar