Fantacine.com

Kyanit Stone Healing Properties

Kyanit Stone Healing Properties


Kyanite er en smuk og metafysisk kraftfuld sten hævdede at have høje vibrationer. Kemisk, er det lavet af aluminium silikat. Brug den til at helbrede sind, krop og ånd. Fordi Kyanite ikke vil holde negativitet ifølge Judy Hall, forfatter til "The Crystal Bible 2," der er ingen grund til at rense det. Arbejde med denne sten kan afsløre spirituelle, følelsesmæssige og fysiske behov.

Egenskaber

Typisk en blå mineral, er det nemt findes i USA, Østrig, Italien, Indien, Brasilien eller Schweiz. Det kan også være grøn, sort og grå. Cyanit eller cyanite, som oprindeligt navngivet, er en krystal, der bruges til healing, meditation selvudvikling eller divination.

spritual Healing

Ifølge Judy Hall, forfatter til fem bøger om krystaller, Kyanite justerer chakraerne (syv vigtigste energiske punkter i kroppen) bare ved at holde det og er forbundet med det tredje øje (mellem øjenbrynene). Det afslører en vej i livet og hjælper med meditation. Ligesom en nøgle, kan det låse dørene og afslører psykiske gaver eller tillader en at gå dybere kreativt eller metafysisk; selv afslører karmiske planer og resultater. Black Kyanite, en mindre almindelig form, er for rodchakraet ifølge Bestcrystals.com. Begge kan rydde aura til at frigive negativitet. For dem, der kæmper med meditation, Kyanite fremmer en meditativ tilstand.

Følelsesmæssige Healing

The Crystal Bible: En Definitive Guide på Crystals, at denne sten kan bruges til at helbrede tidligere forhold og bringe kærlighed til nuværende eller fremtidige forbindelser. Da det kan tilpasse chakras hurtigt, det giver følelsesmæssig balance; fjerne bekymring og forvirring. Det vil også hjælpe kommunikationen og reducere uoverensstemmelser.

Fysisk Healing

På et fysisk niveau, kan Kyanite mindske smerter og støtte det muskulære system ifølge Judy Hall. Det bruges af healere til at befri kroppen af ​​sygdom, feber, eller gammel energi og bringe i dynamik. Også, det virker på skjoldbruskkirtlen (kirtel i nakken) og parathyroidea (fire kirtler bag skjoldbruskkirtlen), hals, og binyrerne. For kvinder, kan det hjælpe med æggestokkene smerter og øge det reproduktive system. For mænd, den understøtter uro-genital-system (urinvejene og kønsorganer). Sort Kyanite kan helbrede jorden samt kroppen, ifølge The Crystal Bible: En Definitive Guide på Crystals.

Forsigtig

Når du arbejder med Kyanite, Ms Hall råder til at være ægte i din hensigt. Sort Kyanite bruges til at gå mellem verdener og kontakt andre væsener. Også for smykker, Kyanite er skrøbelig og kan bryde med overforbrug. Iført pendler mellem flåde og hjerte anbefales af Ms. Hall for bedste tilpasning resultater.


        

Udgiv min kommentar