Fantacine.com

Hvordan til at forlænge levetiden af ​​en kunstig hofte

Hvordan til at forlænge levetiden af ​​en kunstig hofte


Total hoftealloplastik (THR), som er blevet døbt "største medicinske fremskridt i det sidste århundrede," har forvandlet livet for utallige syge beskæftiger sig med den smerte og begrænsninger en smertefuld, syg hofteleddet. Denne medicinske mirakel har givet millioner af mennesker deres liv tilbage, og har gjort det muligt for dem at genoptage en aktiv, tilfredsstillende, og smerte-fri lifestyleHowever, så stor som denne avancement er, er der stadig en stor ulempe endemisk til en kunstig hofte: Brug og rive. Kunstige hofter, ligesom alle kunstige led, slides og nedbrydes med tiden. Men ved at følge et par enkle trin og forholdsregler, du kan i høj grad forlænge levetiden af ​​din kunstige hofte.

Instruktioner

Hvordan til at forlænge levetiden af ​​en kunstig hofte

1 Undgå høje effekt aktiviteter for enhver pris. Der er intet mere skadeligt for sundheden og levetiden af ​​en kunstig hofte end høje effekt aktiviteter. Aktiviteter, der alt for stress hoften, såsom løb, jogging, hoppe og igen stiger, bør undgås eller holdes på et absolut minimum. Disse typer af aktiviteter kan med tiden forårsage den kunstige hofte implantat til at løsne. Når dette sker, vil hoften implantatet blive smertefuldt og i sidste ende vil mislykkes, hvilket nødvendiggør en anden hofte eller revision. Kunstige hofte implantater er meget robust og meget holdbar, og de gør det muligt for en person at genoptage en aktiv livsstil, men fysisk aktivitet bør holdes på lav effekt aktiviteter, såsom vandreture, cykling, svømning og alle andre former for lav effekt aktivitet.

2 Hold din vægt nede. Overdreven kropsvægt placerer en øget belastning på en kunstig hofte. Hofterne er den vigtigste vægtbærende områder af kroppen, og de understøtter mere af kroppens vægt end nogen anden led i kroppen. Overvægt øger stress og belastning anbringes på en kunstig hofte, og dette kan forårsage for tidlig løsgørelse og slid af den kunstige hofte protese over tid. Ved at holde din vægt så lav som muligt, du i høj grad øge sandsynligheden for, at din nye hofte vil vare i mange år.

3 Hold dine ben muskler stærke og fleksible. Musklerne i dine ben, især din quadriceps og hamstrings, fungerer som støddæmpere. Hver gang du tager et skridt, din benmusklerne kontrakt og støtte en stor del af din kropsvægt. De stærkere og mere aircondition dine ben muskler er, jo mindre stress, der bliver placeret på din hofteled. Ved at aktivere musklerne i dine ben til at gøre mere arbejde med hvert trin, vil du i høj grad øge levetiden på din kunstige hofte. Øvelser som cykling, svømning og gåture er gode måder at styrke dine ben muskler, som er vægt øvelser såsom ben udvidelser og ben krøller.

4 Du må ikke udføre aktiviteter, der forårsager hoftesmerter. Smerte er et signal, et advarselsskilt, og hvis en aktivitet forårsager smerter i hofte, stoppe med at gøre det! Og når jeg siger smerte, jeg ikke henvise til normal muskelømhed eller lejlighedsvis smerter. Disse former for smerter er normalt og bør forventes. Hvis en aktivitet, som du gør forårsager enhver pludselig, skarp eller svære smerter i hoften, stop deltage i denne aktivitet. Lav en aftale med din ortopædkirurg at have din hofte evalueret. Det er bedre at være sikkert og at fejle på siden af ​​forsigtighed!


        

Udgiv min kommentar