Fantacine.com

Behandlinger for Carpal Tunnel under graviditet

Gravide kvinder ofte udvikler symptomer på karpaltunnelsyndrom på grund af hævelse i håndleddet forårsaget af væskeophobning. Når dit håndled er hævet, er medianen nerve komprimeret, hvilket resulterer i smerte, følelsesløshed og snurren i hånd og håndled. Under graviditet, er det vigtigt at finde måder at lindre symptomerne på karpaltunnelsyndrom uden at påvirke din baby. Resting dine håndled, ved hjælp af is og iført støttende skinner er alle måder at reducere eller eliminere smerte og følelsesløshed uden at tage medicin, der kan skade din baby.

Hvile

Karpaltunnelsyndrom påvirker dine håndled, når gentagne bevægelser, der irriterer karpaltunnel er lavet. For at mindske smerter og følelsesløshed, der skyldes karpaltunnelsyndrom, skal du hvile dine håndled. Undgå de bevægelser, der forårsager irritation, såsom at skrive, så meget som muligt. Mange gravide kvinder forsøger at få så meget gennemført som muligt, inden deres barn bliver født, men ubehandlet karpaltunnelsyndrom kan forårsage permanent skade. For at forebygge langsigtede problemer, er det bedst at hvile dit håndled eller forhindre bøje gennem brug af støttende skinner.

benskinner

Carpal tunnel bandager er anvendt til at støtte håndleddene i en fast position, hvilket forhindrer bøjning af håndleddene hvilket kan resultere i irritation og inflammation. Under graviditet, hvis du oplever nogen grad af karpaltunnel symptomer, bør du bære støttende skinner i alle aktiviteter, der forårsager overdreven håndled bevægelse. Det er også en god idé at bære dine skinner om natten, da de fleste mennesker har en tendens til at bøje deres håndled i søvne.

Is

Lagring din skinne i fryseren vil give yderligere nødhjælp fra kulde. Når du begynder at føle smerte i hånden eller håndleddet, sætte på din kolde skinne. Hvis kulde ikke varer, skal du bruge en ispose til at give mere langvarig smertelindring og skifte det med varme ved at dyppe hånden i en vask fyldt med varmt vand.


        

Udgiv min kommentar