Fantacine.com

Spørgsmål om Alzheimers

Spørgsmål om Alzheimers


Over 5,2 millioner mennesker i USA har Alzheimers sygdom, og det er forventet, at 10 millioner store årgange vil blive diagnosticeret med det engang i deres levetid. Mennesker med Alzheimers og dem, der passer dem, kan have en masse spørgsmål om denne progressiv, dødelig hjernesygdom, der ødelægger hukommelsen og evnen til at tænke og opføre sig normalt. Alzheimers er blevet en top-prioritet bekymring for forskere og politiske beslutningstagere, og er til rådighed for at støtte dem, der berøres af sygdommen ressourcer.

Betydning

Senior frygter Alzheimers sygdom mere end nogen anden sygdom undtagen kræft, ifølge en 2006 Metlife Foundation undersøgelse. De og deres familiemedlemmer kan have mange spørgsmål: Hvad er symptomerne på Alzheimers? Hvor kan jeg få hjælp? Skal jeg passe en relativ med Alzheimers hjemme eller hun har brug for institutionel pleje? Hvad er årsagen Alzheimers? Kan Alzheimers behandles med succes? Alzheimers er nu den sjette hyppigste dødsårsag i USA, påvirker mere end 5,2 millioner mennesker og en anden 10 millioner ubetalte plejere, sædvanligvis familiemedlemmer. Support og uddannelse er tilgængelige fra almennyttige organisationer som Alzheimers Association, sundhedspersonale og lokalråd på aldring.

Identifikation

Den mest frygtede trin er bestemmelse af, om en person har Alzheimers sygdom. Alzheimers tegner sig for mellem 50 og 70 procent af alle tilfælde af demens, så det er vigtigt at få så præcis en diagnose som muligt, som nogle andre former for demens kan være behandles. Den Alzheimers Association lister 10 advarselstegn på Alzheimers, herunder vedvarende hukommelsestab, desorientering, og personlighed og adfærdsmæssige ændringer, der gør det vanskeligt at udføre daglige aktiviteter (se Resources nedenfor).

Egenskaber

Den Alzheimers Association, nationens førende nonprofit gruppe, der giver uddannelse, fortalervirksomhed og støtte til at ende Alzheimers, kan hjælpe med at besvare dine spørgsmål. Organisationen har en 24-timers hotline: (800) 272-3900). Lokale kapitler kan hjælpe dig med at finde støtte grupper, fagfolk til at foretage behovsanalyser, ældre lov eksperter, hjemmepleje og andre tjenester i dit samfund (se Resources nedenfor).

Misforståelser

Folk tror nogle gange, at kun gamle mennesker får Alzheimers, men ifølge Alzheimers Association, 200.000 mennesker under 65 har tidlig debut Alzheimers. Yderligere 300.000 midaldrende mennesker har relaterede demenssygdomme. Ingen kender den præcise årsag til Alzheimers, men forskerne har udelukket drikke af en aluminium kan eller madlavning med aluminium gryder; ved hjælp af kunstige sødemiddel aspartam; have sølv tandfyldninger; eller få en influenza skud. Der er heller ingen kur mod Alzheimers, selv om forskere studerer nogle behandlinger, der kan forsinke forværring af symptomer hos nogle mennesker.

Fordele

Det hjælper at vide, om du eller en elsket man har Alzheimers. Diagnose giver dig tid til at planlægge for pleje og sørge for juridiske spørgsmål, der vil dukke op som sygdommen skrider frem. Det reducerer angst ved at give dig tid til at søge svar, og det kan også give dig mulighed for at overveje mulige behandlingsmuligheder.


        

Udgiv min kommentar