Fantacine.com

Salicylater Allergi Symptomer

Salicylater er naturligt afledt af planter. De fungerer som plantehormoner. De er også syntetisk fremstillede kemikalier, der ofte anvendes til fremstilling af lægemidler, især smertestillende, såsom ibuprofen og aspirin. Salicylater også bidrage til at gøre hud produkter, aromastoffer, konserveringsmidler, parfume, opløsningsmidler, blandt andre ting. De er også i mange grøntsager og frugter. En masse mennesker er følsomme over for salicylater og har salicylater allergi.

Symptomer

Der er flere almindelige symptomer, der generelt associeres med salicylater allergi. Nogle af disse symptomer omfatter hovedpine, hudfarve ændringer, tilstoppet næse, hvæsen, åndedrætsbesvær (på samme måde som astma), nældefeber, kløe, hududslæt, mavesmerter og hævelse af ansigt, fødder og hænder.

alvorlige tilfælde

I mere alvorlige tilfælde af en salicylater allergi, en person løber en risiko for at udvikle anafylaksi, hvilket er en potentielt fatal allergisk reaktion. Nogle tegn på anafylaksi er en drastisk blodtryksfald, mister bevidstheden og fiasko af orglet systemet. Det er en yderst alvorlig hele kroppen allergisk reaktion af type I Overfølsomhed.

Fødevarer og drikkevarer med salicylater

En masse af fødevarer og drikkevarer indeholder salicylater. Nogle almindelige fødevarer og drikkevarer, der indeholder salicylater er forskellige oste, sojasovs, eddike, avocado, svesker, kirsebær, jordbær, hindbær, blommer, figner, druer, kiwi, blåbær, dadler, ferskner, blomkål, lucerne, aubergine, squash, hot peber, broccoli, tomatpuré, gelé, marmelade, jordnødder, pinjekerner, mandler, pistacienødder, gelatine, is, lakrids, peppermints, forskellige typer af tyggegummi, kaffe, vin, æble cider, rom, urtete, sherry, orange juice, øl og mange andre.

Produkter med Salicylater

En masse af skønheds- og hygiejneprodukter indeholder også salicylater. Nogle almindelige skønheds- og plejeprodukter, der indeholder salicylater er barbering creme, shampoo, balsam, parfume, body spray, solcreme, garvning cremer, muskel ache cremer, mundskyl, ansigts rensemidler, læbestifter, tandpasta med mynte aroma, og mange andre.

Behandling

Behandlingsformer for salicylater allergi afhænger af forskellige faktorer, såsom sværhedsgraden af ​​symptomer. Kortikosteroider er almindeligt ordineret til behandling af allergiske reaktioner på huden. For nasale symptomer overbelastning, mange mennesker bruger dekongestanter og antihistaminer. Den bedste metode til at styre en salicylater allergi er simpelthen at forsøge at undgå produkter og fødevarer, der indeholder det. Hvis du har en følsomhed over for salicylater, bør du kigge på ingredienserne i produkter og fødevarer omhyggeligt på forhånd. Nogle udtryk for at undgå omfatter salicylsyre, aspirin, mynte, menthol, azofarvestoffer og salsalat.


        

Udgiv min kommentar