Fantacine.com

Neck Pain Relief Øvelser

Hvis du arbejder på en computer, skrivebord job eller i nogen anden beskæftigelse, der kræver, at du til at runde den øvre del af ryggen, kan du finde dig selv med kroniske nakkesmerter. Medicinske sygdomme som leddegigt og skader kan også oprette ubehag i dette område. Når du ved, hvad der forårsager dine smerter, er der nogle enkle øvelser, du kan gøre for at strække og slappe musklerne i nakken.

Har dine symptomer diagnosticeret

Det første skridt er at finde årsagen til dine smerter. En passende øvelsesprogram for en disk problem er forskellig fra et program for stive eller stramme muskler. Hvis du oplever fornemmelser såsom afbrænding, følelsesløshed eller snurren, kan du have en komprimeret nerve og motion kan være kontraindiceret.

Brug God Posture

Med alle disse øvelser og daglige aktiviteter, ved hjælp af en god kropsholdning er ofte det første skridt i at lindre kroniske smerter hals. Med alle disse øvelser, sidde ret op, men ikke stiv, og ikke rundt gennem den øvre ryg.

gentagelser

Gør disse øvelser otte til tolv gange. Hold derefter en strækning for en 30-sekunders tæller. Tag dybe indåndinger og slappe musklerne med hver udånder.

Chin til Bryst

Tag en dyb indånding i. Udånder og langsomt trykker hagen til brystet. Tryk på din hage til brystet, hvis du kan, men ikke runde ryggen eller skuldre, og ikke læne sig frem. Så bringe hovedet op.

leder Rotation

Tag en dyb indånding i. Udånder og langsomt se over din højre skulder. Drej hovedet så langt som du kan uden at dreje din krop eller skuldre. Tryk venstre skulder tilbage. Inhale center, og udånder til venstre. Klik på højre skulder tilbage.

Neck Rolls

Tag en dyb indånding i. Udånder og langsomt røre din højre øre til din højre skulder. Løft ikke venstre skulder op. Inhale og rulle din hage til brystet. Derefter udånder og rul venstre øre til den venstre skulder. Bare gør halv hals ruller. Det anbefales ikke at rulle hovedet tilbage, fordi det kan komprimere nerverne i nakken.

Self Mobilisering Stretch

Bring din højre arm på tværs af din mave og hvile din højre håndflade på din venstre hofteben. Tryk på din venstre øre til din venstre skulder. Tag din venstre håndflade og tryk din højre albue forsigtigt ned mod din højre lår. Hold i fem til ti dybe indåndinger. Gentag anden side.


        

Udgiv min kommentar