Fantacine.com

De bivirkninger af stoppe Plavix

Plavix, også kaldet clopidogrel, er et lægemiddel ordineres til patienter efter et hjerteanfald, slagtilfælde, ustabil angina, stentindsætning eller andre hjertelidelser. Det stof er ordineret i 1 år efter den medicinske begivenhed. I løbet af denne tid, at mange patienter ikke opleve nogen anden væsentlig medicinsk situation. Men efter standsning af narkotika, patienter kan faktisk være at fordoble deres risiko for en efterfølgende hjertetilfælde i op til 3 måneder og potentielt længere. Læger og forskere nu realisere dette fænomen, og søger ind patientoplevelser. Der er ingen bestemmelse om, hvorfor dette kan ske, eller hvordan man kan forhindre det, men læger og forskere er opmærksomme på bivirkningerne af at stoppe Plavix og er forsker alternativer.

Hjerteanfald

Et hjerteanfald kan ske for patienter stopper Plavix inden for en kort periode, normalt 90 dage. Dette kan skyldes en arterie bliver tilstoppet eller en anden effekt, er endnu ikke fastlagt.

Slag

Strokes er også mere almindelige inden for 90 dage efter ophør af Plavix. Læger og forskere mener, at dette kunne være på grund af ændringen i blodpladerne og den måde, de fungerer, når Plavix ikke længere er i systemet, og fungerer som en blod tyndere.

Blood Fortykkelse

Plavix er et stof, thins blodet. Når patienter ophøre med at anvende stoffet, så deres blod vil begynde at blive tykkere til en normal konsistens. Denne fortykkelse kan gøre det vanskeligere for blodet at flyde gennem allerede begrænsede arterier, hvilket kan øge blodtrykket og i sidste ende forårsage et hjerteanfald.

Blodpropper

I nogle tilfælde kan blodpropper dannes, hvilket kan forårsage et hjerteanfald, slagtilfælde eller anden medicinsk nødsituation. Dette skyldes det faktum, at blodplader ikke længere har lægemidlet påvirker, hvordan de fungerer. Når lægemidlet er stoppet, kan blodplader begynde at holde sammen og kan danne en blodprop.

Død

Den værste bivirkning af at stoppe Plavix meget vel kan være døden. Inden for de første 90 dage efter at stoppe Plavix, nogle patienter opleve en anden kardiel hændelse, de ikke kan komme sig og dø.


        

Udgiv min kommentar