Fantacine.com

Sådan udgives Bøger om kræftpatienter

Authoring en offentliggjort bog er en af ​​de mere givende og udfordrende erfaringer, du kan udrette, og at kende de generelle ins og outs af processen kan hjælpe dig med at undgå almindelige fejl og faldgruber. Når udgive en bog om bestemte personer såsom kræftpatienter, der er nogle overvejelser, du bør huske på at beskytte dit arbejde fra potentielle retssager ud over at øge sine odds for at gøre det til boghandel.

Instruktioner

1 Rådfør dig med en lokal IP (intellektuel ejendomsret) advokat om at få ret til den enkeltes historier, der vil blive præsenteret i din bog. Du vil sandsynligvis brug for den enkelte til at underskrive en dispensation af rettigheder eller en overførsel rettigheder formular for at undgå truslen om en retssag ned linjen. Forvent at tilbyde de fremhævede individer enten en upfront sum penge eller en procentdel af den samlede fortjeneste for denne - få mennesker er villige til at sælge deres historie gratis. Du må ikke begå den fejl at gøre dette uden en advokat rådgivning, lest du ender i retssalen ned linjen overfor en eller flere retssager.

2. Overvej at få en agent til at fremme en smidig markedsføring af din bog til udgivere. En agent vil hjælpe dig med at undgå at gøre nogle af de fejl almindeligt foretaget af første gang forfattere, sammen med at vide, hvilke udgivelse virksomheder at nærme (og hvordan man griber dem). Forskning din agent i dybden før underskrivelsen, kontakter flere af deres andre kunder såvel at opdage, om agentens "stil" vil passe godt til din egen.

3 shoppe rundt efter en passende udgiver. Normalt forlag specialiserer sig i visse markeder, så der er ingen mening i at sende dit manuskript til en bog om kræftpatienter til et forlag, der beskæftiger sig med fantasy litteratur. Send en stikprøve kapitel sammen med et følgebrev med angivelse af de vigtigste punkter om dit projekt og være parat til at høre ordet "nej" helt et par gange før at finde nogen villig til at tage en chance. Være på vagt.


        

Udgiv min kommentar