Fantacine.com

Sådan Beregn Dopamin

Sådan Beregn Dopamin


Dopamin er et stof, der anvendes til at hjælpe patienter med blod flow problemer efter traumer, hjerteanfald eller andre hjerteproblemer. Dopamin kommer pakket i en sprøjte, men kræver fortynding før opløsningen leveres til en patient gennem en intravenøs slange. Beregning dopamin kræver at kende et par formler og være omhyggelig med matematiske konverteringer. Dosering koncentrationer for dopamin kan vises i mikrogram pr kg pr minut eller i cc (kubikcentimeter) i timen.

Instruktioner

1 Beregn mikrogram pr kilogram pr minut ved at gange dosis af lægemidlet i mikrogram ved intravenøse pumpe i cc per time. Divider dette tal med resultatet af at gange løsningen i cc pr time gange 60 minutter gange patientens vægt i kg.

2 Beregn cc timen ved at gange mikrogram pr kg per minut af patientens vægt i kg. Gang dette tal med 60 minutter, og derefter gange med løsningen i cc. Divider resultatet med dosen af ​​lægemidlet i mikrogram.

3 Beregn mikrogram pr kg per minut på en anden måde ved at gange den ønskede dosering udtrykt i mikrogram pr cc per minut af renten på IV pumpe. Divider dette resultat med patientens vægt i kg. Resultatet er mikrogram pr kg pr minut.

TIPS

  • De fleste dopamin pakker udtrykker doseringen i milligram, og formlerne til beregning af dopamin drypper er i mikrogram. Glemmer konverteringen er den nemmeste måde at blande dosis.

        

Udgiv min kommentar