Fantacine.com

Bruce Lee Meditation Technique

Bruce Lee, en af ​​de mest kendte personligheder i kampsport, var en varm fortaler for meditation. Hans meditation filosofi, i hans ord, var:. "Tøm dit sind, være formløse, uformelig - som vand Nu du sætte vand i en kop, bliver det den kop, du sætter vand i en flaske, bliver det flasken, du sætte det i en tepotte, bliver det tepotten. nu vand kan flyde eller den kan gå ned. Be vand, min ven. " I kung fu, er interne udvikling anses for at være lige så vigtig som den eksterne udvikling.

Meditation Technique

Bruce Lees meditation teknik benævnt qigong, ellers kaldet chi kung, der kredser om begrebet chi, som menes at være den universelle energi, eller hvad Bruce Lee kalder "livskraft". I meditation, er chi spredt i alle dele af kroppen gennem åndedrætsøvelser og langsomme yndefulde bevægelser, der involverer hele kroppen, hvilket giver indre styrke og udvikle mental koncentration.

Den mest almindelige meditation øvelse er ved hjælp af vejrtrækning. Du skal rydde dit sind af enhver tanke og kun fokusere på chi. Processen foregår ved indånding og udånding, og holde vejret. Når indånding, skal tungen hæves mod det øvre gane, og når udånding, skal tungen være på sin normale position. Først skal du inhalere og visualisere chi indtaste dit hoved og gå ned til lige under din navle, og derefter udånder mens visualisere chi stigende i navlen området. Det er en gentagen proces, udført omkring 10 minutter dagligt for at øge "livskraft" inde i dit sind og krop.

En af hans meditationsteknikker er "Circle of Fear", hvor du visualisere en cirkel, der omgiver dig, og afstanden af ​​cirklen fra dig er om længden af ​​dine ben, når du gør en side-kick. Denne teknik hjælper dig med at kontrollere din frygt, fordi hvad det er du er bange for, om en person, ting eller en situation, så længe det er uden for cirklen, du er sikker fra det.

Hvorfor det er vigtigt

Meditation er vigtigt i kampsport, fordi det hjælper med at forbedre ens selvdisciplin. Da meditation fremmer selvkontrol gennem intens koncentration og have evnen til at lytte til dit indre selv, mens på samme tid at være i stand til at observere, hvad der foregår omkring dig, anses det for meget vigtigt, og medvirkende til at opnå store kampsport færdigheder.

Den Qigong er også kendt for at forebygge og helbrede sygdomme baseret på traditionelle kinesiske overbevisninger. Desuden er denne særlige form for meditation effektivt bidrager til at reducere stress, fordi det sænker produktionen af ​​cortisol, det hormon, der medfører stress, samt reduktion af blod lactat, som er ansvarlig for ens følelse af angst.


        

Udgiv min kommentar