Fantacine.com

Sådan sygeplejerske og diagnosticere en Diabetiske fodsår

Diabetes kan forårsage skade på andre dele af kroppen, da sygdommen kan påvirke nerverne i kroppen samt blodcirkulationen. På grund af disse egenskaber, kan fodsår forekomme. Når du har en diabetisk fodsår, huden bryder ned og kan være udsat for infektion. Det er vigtigt at tale med din læge om, hvordan man diagnosticere og pleje en diabetisk fodsår.

Instruktioner

1 Se efter symptomerne på en diabetisk fodsår. Hvis du har diabetes, skal du tage sig af dine fødder, da du er mere tilbøjelige til at udvikle mavesår, som kan blive smittet. Kontakt din læge, hvis du føler nogen snurren eller smerter i fødder. Også kontrollere for hård hud eller revner på overfladen af ​​huden.

2 Lad lægen at undersøge din mund. Han kan typisk diagnosticere diabetiske fodsår gennem visuel inspektion og ved at gennemgå din sygehistorie for at se, om du har lidelsen. En diabetisk fodsår er normalt findes på trykpunkter på foden og vil have en rød eller sort udseende.

3 Tag nogen medicin anbefalet af din læge til at forhindre potentielle komplikationer til din diabetiske fodsår. Disse kan omfatte antibiotika og anti-koagulation medicin.

4 Rengør din fod og anvende forbindinger som anvist af lægen. Sårforbindinger holde foden komprimeres og området rent.

5 Hold presset væk fra foden. Som en måde at pleje en diabetiker fodsår, kan en læge bestemme, at du begrænser brugen af ​​det berørte foden.

6 Arranger at have det inficerede område af foden fjernes kirurgisk. Hvis såret bliver inficeret, kan den inficerede hud fjernes for at forhindre infektion i at sprede sig.


        

Udgiv min kommentar