Fantacine.com

Hvordan kan depression blive helbredt?

Hvordan kan depression blive helbredt?


Ligesom andre sygdomme, depression fortsætter uafhængigt af livsbegivenheder og er ikke noget, nogen vil blot "komme over." Søger behandling af psykiske sundhedspersonale er den måde at få hjælp, og dette gøres bedst tidligt i debut af depression. Desværre, en anslået 50 procent af mennesker med depression søger aldrig behandling. Erkender symptomer og forståelse behandling kan bidrage til at øge disse procenter.

alvorlig tilstand

Depression er smertefuldt, øger risikoen for selvmord og er en af ​​de førende årsager til handicap i verden, ifølge World Health Organization (se reference 3).

"Helbrede"

I øjeblikket er der ingen "kur" - komplet og permanent remission - for depressive lidelser. Heldigvis er de fleste af dem, der får tilstrækkelig behandling føler sig bedre inden for uger, og kan i sidste ende opleve remission af alle symptomer (se reference 1). Med andre ord, hvis de får det fulde omfang af behandling, især hvis fanget tidligt, patienter har en meget god chance for aftagende symptomer til det punkt, hvor de forsvinder helt - men de kan vende tilbage, så overvågning er nødvendig.

Årsager

Det er vanskeligt at fastslå årsagen til depression, fordi, mest sandsynligt, en kompleks kombination af genetiske, biokemiske og miljømæssige faktorer bidrager til risiko og debut af depression. I betragtning af denne kompleksitet, symptomer snarere end en klart identificerbar fysiologisk tilstand definerer depression. Trods effektiv behandling, er der ingen klar fysisk indikator for en kur eller endda en klar indikator, når behandlingen slutter.

Typer af depression

De to mest udbredte aftalt typer af depression er "svær depression" og "dysthymia" (se reference 2).

Følelser af sorg eller tab af interesse i aktiviteter, der tidligere har haft der varer mere end to uger og i forbindelse med mindst tre af følgende indikerer alvorlig depression: lav energi, koncentrationsbesvær og beslutningstagning, irritabilitet og / eller rastløshed, spiser, søvnforstyrrelser og selvmordstanker, håbløshed, værdiløshed eller skyld.

Dysthymia er en mildere, mere kronisk form for depression, hvor symptomerne fortsætter det meste af dagen, flere dage end ikke gennem en periode på mindst to år (se reference 2).

Treament: Medicin

Nyere antidepressiva (medicin specielt designet til behandling af depression) er ikke-vanedannende og har færre, mildere bivirkninger end ældre medicin. Selvom det ikke vides præcist, hvordan de arbejder, antidepressiva sigte på at korrigere balancen i hjernen kemikalier. SSRI (selektiv serotonin reuptake inhibitor), de mest almindeligt ordineret antidepressiva, omfatter Prozac eller Sarafem, Paxil, Zoloft, Celexa, Lexapro, og Welbutron eller bupropion. Andre antidepressiva kan hæmme noradrenalin og dopamin, eller blokere kemiske receptorer.

Ældre antidepressiva såsom tricykliske (TCL) eller MAO-hæmmere (monoaminooxidasehæmmere) antidepressiva kan ordineres, hvis de nyere medikamenter ikke er effektive.

Behandling: Psykoterapi

Psykoterapi ( "samtaleterapi", "terapi" eller "rådgivning") indebærer at tale med en kvalificeret mental sundhed professionel i strukturerede indstillinger.

Kognitiv adfærdsterapi (CBT), den mest almindelige form for psykoterapi behandling for depression, hjælper patienterne at identificere de negative tanker og adfærd på depression og erstatte dem med positive tanker og adfærd. Andre former for psykoterapi indebærer en dybere forståelse af rødderne af patientens depression samt negative tanker og adfærd.

ledsagende behandling

Behandlingen kan være mere effektive, når ledsaget af motion, positiv social sammenhæng og stress reduktion. Det er også nyttigt at undgå alkohol eller andre stoffer, især når man tager antidepressiva.


        

Udgiv min kommentar