Fantacine.com

Sådan ændres koden for en Onetouch Glucose Meter

OneTouch meter enheden er et simpelt overvågningssystem til diabetikere og sundhedspersonale. Det giver diabetikere til at teste deres blodsukker hele dagen og holde en log over deres resultater. Testresultaterne vil vise fem sekunder fra det tidspunkt teststrimlen trækker i blodprøven. Koden på teststrimler skal svare til koden på skærmen systemet, for at diabetiker at opnå nøjagtige resultater. Ændring af koden er en simpel proces.

Instruktioner

Sådan ændres koden for en OneTouch Glucose Meter

1 Tænd apparatet. Sæt teststrimlen, kontakt barer overfor dig, ind i test-porten i toppen af ​​måleren, så langt som det vil gå. Dette vil lyse displayet. Hvis du har brugt apparatet før, vil et kodenummer vises. Hvis du ikke har brugt måleren før, vil en blinkende bar vises.

2 Find kodenummeret på beholderen med teststrimler. Det er placeret på siden af ​​hætteglasset med fed skrift. Du skal matche koden på måleren med koden på hætteglasset eller teststrimlerne vil ikke fungere.

3 Tryk på "C" knap på enheden, indtil du finder det rigtige nummer. Når du har fundet det, vil antallet blinker på displayet kortvarigt og derefter stoppe. Displayet vil derefter gå til "påføre blod" skærm.

4 Test dit blod. Før testning dit blod, vaske dine hænder. Placer en ny lancet i lancetanordningen og prik det område, du ønsker at teste. De fleste mennesker foretrækker den side af fingeren. Klem pik, indtil en dråbe blod vises.

5 Placer teststrimlen blod dråbe. Den glukose i blodprøven vil blande med kemikalier i teststrimlen til at producere en elektrisk strøm, som måleren læser. Måleren beregner glukose niveauet og viser resultaterne.

TIPS

  • Hvis koden på måleren matcher koden på beholderen med teststrimler, tryk på OK-knappen.
  • Opbevar måleren og teststrimler i din bæretaske i et køligt, tørt sted.
  • Brug ikke udløbne teststrimler, fordi målingerne vil være unøjagtige.

        

Udgiv min kommentar