Fantacine.com

Liste over Survival Supplies

Liste over Survival Supplies


Hvis uheldet er ude, kan du ikke være i stand til at regne med reddere nå du hurtigt. En velassorteret overlevelse kit kan betyde forskellen mellem liv og død i en nødsituation. Ved at udstyre et kit med nogle basale forsyninger, kan du give dig selv og din familie en bedre chance for at overleve på egen hånd efter en katastrofal begivenhed

Vand

Vand er det vigtigste punkt på din liste over overlevelse forsyninger. Den Federal Emergency Management Agency 's (FEMA) Klar kampagne anbefaler strømpe en 3-dages forsyning af vand til alle i din husstand i det beløb på 1 gallon vand per person per dag.

Mad

Klar kampagne anbefaler at holde en reserve på nok nonperishable mad til at brødføde hele din husstand i tre dage. Du kan holde maden i din kælder eller storm husly. Du bør også holde nogle nonperishable mad i en separat overlevelse kit på arbejdspladsen og i bilen i tilfælde af nødsituationer, der opstår væk hjemmefra.

Kampe eller Lightere

Holde nogle matchbooks eller en lighter i en forseglet plasticpose giver dig et vigtigt redskab i en nødsituation. Du kan lave en brand for at give varme og lys, lave mad eller signalere din tilstedeværelse til søgende flyvende overhead. Røg fra en brand signalerer også din tilstedeværelse.

Lommelygte

Ready-kampagne påpeger, at ved at gøre for at holde en lommelygte i din overlevelse kit, kan du undgå flere ulykker. En lommelygte vil hjælpe dig med at finde ting, du har brug for i den mørke og undgå at snuble over noget, man ikke kan se. Du kan også bruge en lommelygte til at signalere efter hjælp.

Friske batterier

Hvis din lommelygte er batteridrevet, skal du sørge for at holde nye batterier på hånden. Selv hvis du har en krank betjente lommelygte, holder batterierne i din overlevelse kit, hvis du eller nogen du kender har brug for dem til at drive en lommelygte eller akut radio.

Fløjte

Hold en fløjte i din overlevelse kit. I en nødsituation, blæser en fløjte er en fremragende nødsignal, der kan advare redningsfolk til din tilstedeværelse og placering.

dyner

Føj tæpper til din overlevelse kit til at afværge koldt eller hypotermi. Du kan bruge tæpper til en lang række vigtige opgaver i en nødsituation, såsom kvælning flammer, der dækker sår eller fashioning årepresser.

Medicin

Hvis du eller nogen i din familie tager receptpligtig medicin regelmæssigt, holde en klar, frisk forsyning af medicin i din overlevelse kit.

Førstehjælpskasse

Stock en grundlæggende førstehjælp kit, der indeholder en bred vifte af bandager og sterile forbindinger, hud sæbe, antibiotika og brænde salver, et termometer og eventuelle medicinske forsyninger, at nogen i din husstand har brug for en eksisterende sygdomstilstand. Du kan finde en lang række velassorterede, færdiglavede førstehjælpsudstyr på de fleste købmænd, apoteker og udendørs-forsyning detailbutikker.

Kniv

Hold en lille kniv eller springkniv med dine nødforsyninger som en all-purpose skæreværktøj.


        

Udgiv min kommentar