Fantacine.com

Bivirkninger af Epilepsi medicin

Epilepsi behandles med antikonvulsive lægemidler. Antikonvulsive midler har særlige bivirkninger. De kan forårsage små problemer indtil patienten bliver brugt til deres nye behandling. De kan også udgøre alvorlige bivirkninger og reaktioner i patienter, som er særligt modtagelige for disse bivirkninger. De udgør også alvorlige risici for fostre, med dokumentation for de indberettede fosterskader og abnormiteter hos børn født af mødre, der tog antikonvulsive midler under graviditeten.

Startdosis Effects

Medicindosering kan påvirke patienter på mange måder. Høje doser af antikonvulsive midler kan føre til visse bivirkninger. Almindelige bivirkninger af høje doser af antikonvulsive midler omfatter tilsløring af tale, sedation og ustabilitet. Døsighed kan også forekomme. kan også forekomme dobbeltsyn, vægtøgning, hyperaktivitet, søvnløshed, aggression og adfærdsmæssige ændringer. Disse bivirkninger kan også ses i den indledende periode af behandlingen. Når brugeren bliver mere vant til det nye lægemiddel og dens virkninger, som regel disse bivirkninger vil stoppe forekommende og ikke længere være generende.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger af epileptisk medicin omfatter langvarig feber, udslæt, alvorlig halsbetændelse, sår i munden, let blå mærker, blødning i små områder eller "lokalisere" blødning, svaghed, svær træthed, hævede kirtler, manglende appetit og øget forekomst af anfald. Medicinsk indgriben er nødvendig for at løse disse problemer, så hvis du eller en elsket en er at vise nogen af ​​disse komplikationer, skal du gå til skadestuen straks. Disse symptomer kan udvikle sig hurtigt og resultere i en mulig dødsfald hvis den ikke behandles korrekt.

Idiosynkratiske bivirkninger

Idiosynkratiske bivirkninger er ejendommelige bivirkninger af antikonvulsive midler, som opstår i mennesker, der kan have overfølsomhed over for lægemidlet eller alvorlige allergiske reaktioner. Disse reaktioner er ikke almindelige i populationen af ​​brugere af antikonvulsive midler, men gør det alligevel sjældent. Disse bivirkninger er potentielt fatal leverskade, aplastisk anæmi og Stevens-Johnsons syndrom. Aplastisk anæmi er en alvorlig tilstand, hvor kroppen ikke produceret nok blodceller, der forlader kroppen udmattet og sårbare over for nye infektioner og ukontrollabel blødning. Behandlinger for denne tilstand omfatter medicin, blodtransfusioner eller knoglemarvstransplantationer. Stevens-Johnsons syndrom, også kaldet erythema multiforme, er en alvorlig tilstand, hvor huden er ramt af knuder, læsioner og blege røde ringe. Huden vil klør og store dele af kroppen vil blive dækket af læsioner, herunder hænder, mund og fødder. Behandlingen består af antibiotika, kortikosteroider og hospitalsindlæggelse at stoppe spredningen af ​​infektionen.

Virkninger på Fostre

Ingen af ​​de lægemidler, vist sig at hjælpe epilepsi er godkendt til brug eller godkendt som sikkert at indtage under graviditet. De fleste af de almindeligt anvendte lægemidler har vist sig at resultere i fosterskader. Stigninger i dosering af antikonvulsive midler under graviditeten øger risikoen for fosterskader. De mest alvorlige virkninger på spædbørn er hareskår eller ganespalte, hjerteproblemer og spinal bifida. Der er også en tilstand, der opstår i babyer, der efterligner føtalt alkoholsyndrom, hvor børnene er født med brede-sæt øjne, lav-sæt ører, korte øvre læber og små abnormiteter i udviklingen af ​​fingrene. Tager antikonvulsive midler under graviditet anbefales ikke af disse grunde.

Konklusion

Antikonvulsive midler kan anvendes sikkert til behandling af epilepsi hos de fleste patienter. Antikonvulsive midler har været i brug i et stykke tid og har en lang track record for succes i behandling af epilepsi. Disse medikamenter skal anvendes korrekt under tilsyn af en lægelig myndighed for optimale resultater, og doser bør kun øges eller mindskes af en læge. Diskuter eventuelle problemer, du oplever med din læge, så du kan både træffe beslutning om en rimelig behandlingsforløb, hvis du opdager, at antikonvulsive midler er ikke den rigtige medicin for dig.


        

Udgiv min kommentar