Fantacine.com

Sådan forhindrer Myg i nærheden af ​​Water

Myg er en hindring for den udendørs livsstil. Den mest almindelige irritation skyldes deres bid, men de kan også overføre alvorlige sygdomme. Kvindelige myg plante deres larve i bittesmå lommer af vand, såsom havedamme, birdbaths og vandpytter. Behandling stående vand og minimere de områder, som myggene yngler er afgørende for at holde myg befolkning i nærheden af ​​dit hjem i skak. Mens det er umuligt at udrydde moskitoudbredelser, er det muligt at minimere mosquito levested.

Instruktioner

1 Fjern snavs, der holder stående vand. Drikkevarer dåser, spande, dæk og presenninger indeholder almindeligt stillestående vand.

2 Tøm eventuelle trashcans, både, Flowerpot bunde, og trillebøre. Flip disse elementer end når de ikke er i brug.

3 Rens ud tagrender. Hvis tagrenderne er tilstoppede, er de tilbøjelige til at have områder med stillestående vand.

4 Reparation eventuelle vandhaner eller klimaanlæg, der lækker vand. Disse lækager skaber vandpytter over tid.

5 Skift vandet i havedamme og birdbaths regelmæssigt.

6 Fyld eventuelle havedamme eller ornamentale pools med myg-spise fisk. Disse fisk spiser myg æg, som er lagt på overfladen af ​​stående vand. Mosquito fisk, koi, Sarasa kometer eller shubunkins er eksempler på myg-spise fisk.

7 Placer en bat hus nær vandet kilde. Flagermus er kendt for at spise over 600 myg i timen. De fleste bat huse er besat inden for et år af placering.

8 Føj en belufter til svømmebassiner eller damme. Myg foretrækker stillestående vand, så enhver agitation vil forhindre æglægning.

9 Tilføj larvicid til stående vand. Eksempler er Mosquito Dunks, PreStrike Granulat, og Mosquito Quick Kill Granulat. Følg anvisningerne på etiketten.

10 Ansøg insekticider målrettet til myg til områder omkring vandet. Mange er klar til brug ved at forbinde til en haveslange og sprøjtning.


        

Udgiv min kommentar